צריך לדעת איזה מידה להזמיןבאיזה אורך הסרפנים? כי לפי התמונה זה נראה ממש מעל הברך.
@שטוב
חס ושלום מעל הברך
סרפן ממש צנוע ויפה
במיוחד לכיתות א' ב' שקופצות והחולצה יוצאת לגמרי...
אבל ממילא כבר לא קיים בכחול
צריך לדעת איזה מידה להזמיןבאיזה אורך הסרפנים? כי לפי התמונה זה נראה ממש מעל הברך.
@שטוב
מארז 2 שמלות סינר עם קפלים ליום-יום לילדות (2-12 שנים) | NAVY | שמלות סינר | M&S IL
For style and comfort, our two pack of school pinafores are the perfect option. Featuring a zip front with cute heart puller making it easier for kids to dresswww.marksandspencer.com
@שטוב
הסרפן הזה לדוגמא לפי התמונות באתר נראה מעל הברך.
האם זה באמת כך?
ואם מכסה את הברך איזה מידה היית לוקחת לילדה שעולה לא'?
ושאלה נוספת: איפה ניתן בירושלים לקנות סרפן כמו זה שבתמונה?
ממש תודה.
ראיתי את זה גם השאלה איך זה עומד הוי עם חולצת תלבושת. נראה לך מתאים? ראית בנות שהולכות עם זה?אין לי מושג, אף פעם לא ניסיתי להזמין את הסרפן הזה.
כשאני הזמנתי לבת שלי בפעם הראשונה את הסרפן (מה שרואים בתמונה שצירפתי)
לקחתי מקרובת משפחה שהביאה מאנגליה לבנות שלה ולפי זה ידעתי מה המידה.
אחרי הפעם הראשונה זה כבר פשוט, כי כל פעם שהיא גדלה מיד אני מזמינה את שתי המידות הבאות.
סרפנים בארץ זה בעיה לקנות
היה בקיוטיז, יש גם של המותג בטי אני יודעת שיש משהי שמוכרת בירושלים אבל זה יקר מ א ד מ א ד
סוג של 200 שקל לסרפן אז אף פעם לא ממש התעניינתי.
במרקס אנד ספנסר הייתי קונה 4 ב- 200 עם משלוח חינם.....
עכשיו אני רוצה לנסות לקנות כאן:
צפה בקובץ המצורף 1422112
ראיתי בנות שהלכו עם סרפן דומה וזה באמת לא עמד טוב, אבל זה היה ווי מקדימה וגם ווי מאחורה,ראיתי את זה גם השאלה איך זה עומד הוי עם חולצת תלבושת. נראה לך מתאים? ראית בנות שהולכות עם זה?
אני קניתי אחד מאוד יפה היום בפליסה בירמיהו, באמת עלה יקר לקחתי אחד אני רוצה להזמין עוד.
יש את זה באמזון ב10 דולר אם מענין אותך.ראיתי בנות שהלכו עם סרפן דומה וזה באמת לא עמד טוב, אבל זה היה ווי מקדימה וגם ווי מאחורה,
כאן זה גב שלם ורק ווי מקדימה, נראה לי אני פשוט ינסה, אם אני יזמין אני יעדכן בל"נ פה.
עם משלוח זה יותר יקר, באמת אני צריכה לבדוק כמה עולה המשלוח בחנות המקוריתיש את זה באמזון ב10 דולר אם מענין אותך.
יש שם תמונה שאחת העלתה היא מראה חצאית משנה שעברה והיא ממש ממש פתוחה.עם משלוח זה יותר יקר, באמת אני צריכה לבדוק כמה עולה המשלוח בחנות המקורית
צפה בקובץ המצורף 1422187
כן זה די ברור שיצטרכו תיקונים פשוט להכניס את העודף בכתפיותיש שם תמונה שאחת העלתה היא מראה חצאית משנה שעברה והיא ממש ממש פתוחה.
לא פתוחה למעלה. התכוונתי שהקפלים פתוחים מאוד ולא ישרים ומגוהצים.כן זה די ברור שיצטרכו תיקונים פשוט להכניס את העודף בכתפיות
זה נראה ככה כי זה קצת גדול עליה, החלק התחתון ממש מזכיר את הסרפנים שיש לי ממרקס אנד ספנסרלא פתוחה למעלה. התכוונתי שהקפלים פתוחים מאוד ולא ישרים ומגוהצים.
אני מעלה לך תמונה.אם לא ננסה לא נדע
אם אני יזמין אני בל"נ יצלם ויעלה פה
וממש מעניין אותי איזה סרפן קנית, כי מה שראיתי בקטלוג של פליסה היה קפלים ממש צרים
מאיפה זה?
ממש יפה
איך המידות?
אפשר קישור?אין לי מושג, אף פעם לא ניסיתי להזמין את הסרפן הזה.
כשאני הזמנתי לבת שלי בפעם הראשונה את הסרפן (מה שרואים בתמונה שצירפתי)
לקחתי מקרובת משפחה שהביאה מאנגליה לבנות שלה ולפי זה ידעתי מה המידה.
אחרי הפעם הראשונה זה כבר פשוט, כי כל פעם שהיא גדלה מיד אני מזמינה את שתי המידות הבאות.
סרפנים בארץ זה בעיה לקנות
היה בקיוטיז, יש גם של המותג בטי אני יודעת שיש משהי שמוכרת בירושלים אבל זה יקר מ א ד מ א ד
סוג של 200 שקל לסרפן אז אף פעם לא ממש התעניינתי.
במרקס אנד ספנסר הייתי קונה 4 ב- 200 עם משלוח חינם.....
עכשיו אני רוצה לנסות לקנות כאן:
צפה בקובץ המצורף 1422112
אפשר קישור?
כמה עולה משלוח?
מה זה פעמונים?לא ממליצה על החצאיות של נקסט, דוהות מהר ומוציאות צ'פים...
יש לי סטוק של 10 חצאיות שזרקתי.
עברתי לפעמונים (משכנתא ) והתחלתי לנשום!
לא דוהות, אפשר לנקות כתמים ספציפיים עם מגבון, יוצאות מהמכונה כמעט יבשות לגמרי.
שוות כל שקל!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: