אכן לאחרונה גם הסרטונים בJDN צריכים להישלח לבדיקה דבר שלא היה מעולם!!!מה קרה לאחרונה לנטפרי
מלא תמונות של רבנים נשלחות לבדיקה
כשאני רוצה לראות
לדוגמה זה. תמונה של בדיקת חמץ השנה משהו ישן
נטפרי עדיין לא עברו על זה ? מוזר..
תמונות של jdn נחסמות. דברים ישנים גם
צפה בקובץ המצורף 1463314
צפה בקובץ המצורף 1463313
זה לא האשכול הראשון בנושאהם נהיים קיצוניים מיום ליום .
חשבתי שהמטרה של נטפרי זה להנגיש לאנשים לעבוד בצורה שמורה
אבל אי אפשר לעבוד ככה
מיום ליום עוד נשים עוזבות את נטפרי
מה תהיה ההוכחה לאלה שנשארו למרות החסימה ולא יכולים לכתוב זאת בחכמת נשים???וההוכחה לכך
שכמעט כל יום יש עוד אישה שכותבת ב"חכמת נשים"
שעזבה את נטפרי ועברה חסימה
אני חושבת שהתופעה שכנראה הייתה תמיד ועכשיו עוד יותר והיא הרבה יותר מטרידה בעינייהם נהיים קיצוניים מיום ליום .
חשבתי שהמטרה של נטפרי זה להנגיש לאנשים לעבוד בצורה שמורה
אבל אי אפשר לעבוד ככה
מיום ליום עוד נשים עוזבות את נטפרי
וההוכחה לכך
שכמעט כל יום יש עוד אישה שכותבת ב"חכמת נשים"
שעזבה את נטפרי ועברה חסימה
נטפרי לא חסמואני חושבת שהתופעה שכנראה הייתה תמיד ועכשיו עוד יותר והיא הרבה יותר מטרידה בעיניי
שבגלל החסימת תמונות וסרטונים ב- JDN (שבואי נודה על האמת הם לא תמיד באמת רק לצורכי עבודה....)
אבל תכלס כמו שהבאת למעלה מדובר בסרטוני חדשות ובסרטים של הדלקת שריפת חמץ ע"י רבנים אדמורים וכאלה שנשים מרשות לעצמן לראות בין מטלה אחת לאחרת או בהפסקת קפה בעבודה בסרטים של הדלקת שריפת חמץ וכאלה
וברגע שאלו חסומים כבר יכולים יותר לראות נשים יותר טובות ואפילו חסידיות שמרשות לעצמן להתחבר לרשת של העבודה שאין לה חסימה כמעט ואם בכלל..... ואז כבר קשה לומר את ההבדלה שהייתה בעבר שאם הסרטים האלו חסומים בנטפרי ככל הנראה זה מסיבות מוצדקות ולכן אין טעם להתחבר לרשת של העבודה, לבין היום שאישה אומרת לעצמה שיכול להיות שזה נטו בגלל שזה לא יכול לעזור לאף אחת בפרנסה ולכן נטפרי החליטו לחסום את זה, אבל אני שאני כן מרשה לעצמי כל עוד זה לא סרטים בעייתים אז אני התחבר לרשת פרוצה ואצפה בסרטון הדלקת חמץ של אדמור פלוני
ואני חושבת שזה אם כבר האבסורד בכל הסיפור הזה
נו. התמונות של בדיקת חמץ עדיין לא נשלחו לבדיקה. . הציבור עדיין לא הסתכל בזה? תמהניאבל, ברגע שהציבור יפתח דפים באתר אז התמונות יישלחו לבדיקה ויחזרו פתוחות
ככל הנראה וודאי זה לא הסיפורנו. התמונות של בדיקת חמץ עדיין לא נשלחו לבדיקה. . הציבור עדיין לא הסתכל בזה? תמהני
אם כך,אבל אני שאני כן מרשה לעצמי כל עוד זה לא סרטים בעייתים אז אני התחבר לרשת פרוצה ואצפה בסרטון הדלקת חמץ של אדמור פלוני
סורי, אבל אני בכלל לא נכנסתי אלי אישית האם אני גם מתחברת לרשת או לא האם בכלל יש לי חסימה למחשב או לא...אם כך,
נטפרי באמת לא מיועד בשבילך
אהה זה כאילו סוג של חסימה שמי שהיא אי פעם הייתה חשופה לאינטרנט זה לא מתאים לה ?בגדול זה מיועד לאנשים שבחיים לא יתחברו לרשת פרוצה.
ממש ככה, זה ממש מעצבן.נראה לי מאז שחסמו פה בפרוג
התחיל להיות הרבה יותר חסימה בכללי
אני מסתכלת בjdn (לצורך עבודתי)
וכל כך הרבה תמונות נחסמות
דברים ישנים
בדיקת חמץ משנה שעברה וכו'
קשה לעבוד ככה
כמו כן נחסם שירים
לדוגמה אתמול חפשתי קינדערלעך אייזיק האניג
חסוםם
לפעמים יש להם קריזה והם חוסמים צאטים ספציפיים אם מישהי לוחצת על דיווח לנטפרי על צאט זה.מעניין, כי אצלי הצ'אט עובד חופשי...
וזה גם משהו חדש שקרה בחודשים האחרונים אחרי שהם עשו בלאגנים בפרוג ?
והם עוברים וקוראים מה כתוב שם. ואם הבינו למה - חוסמים.לפעמים יש להם קריזה והם חוסמים צאטים ספציפיים אם מישהי לוחצת על דיווח לנטפרי על צאט זה.
יש למשהו פרטים מדויקים על העניין?ובאתר של נטפרי ראיתי אופציה לפיתוח שכל מי שמשתמש הרבה בתמונות יכול לשלם כמה שקלים בחודש ואצלו התמונות יפתחו ממש במהירות, צריך לבדוק את הנושא יותר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: