צהרים טובים,
זאת בחירה שלך ככה לחשוב, הרי 90% מהאנשים העשירים בעולם עשו את הונם מנדל״ן
צריך לדעת את הדרך ואתה השיטה הנכונה ולהצליח.
נאמר ע"י אנדרו קרנגי לפני 100 שנה ויתכן שגם אז זה לא היה נכוןמקור?
חושבת שזה שאלה לאנשי השקעותהאמת, שנכנסתי לאשכול כדי לשאול שאלה תמימה, וראיתי חילופי האשמות כבדים...
אבל אולי בכל זאת אשאל את שאלתי:
האם בתקופה הזאת כדאי להשקיע במניות של אינטל? הם בירידה מטורפת, כך שאולי זו ההזדמנות שפיספתי אז שלא קניתי מניות של חברת טבע...
למיטב ידיעתי זה היה התראה לפני הגשת תביעהאגב מה עם התביעה שהגשתם
נגד איצה קו המידע
אולי אפשר להציג עוד צד,אגב מה עם התביעה שהגשתם
נגד איצה קו המידע
אתה רק משמיץ יותר...אולי אפשר להציג עוד צד,
בלי להיות בקי בכל הפרטים, ועם התייחסות לטענות הר' טורנהיים למעלה,
אפשר לומר בצורה ודאית שלכל מתווך יכול לקרות שעסקה שהוא ליווה, ואפי' המליץ עליה והאמין בה, בסוף הייתה לא ריווחית.
השיטות שיווק של נדל"ן [וגם של מוכרים בחלק מחנויות הנעליים התכשיטים והמשקפיים], הם בהרבה מקרים לנסות ולשכנע את הקונה בכך שהמוצר מתאים לו, מתוך הבנה מוחלטת שהוא פיקח ויכול להחליט ולהתייעץ בכוחות עצמו.
דומים לזה [ולא לגמרי] הם דברי הגמ' "תליוהו וזבין זביניה זביני" כלומר --שבעסקאות האחריות היא על מי שעושה את העסק -ולא משנה כמה שכנעו אותו קודם.
יבורך מי שיציל את עמ"י מגזלנים וחמסנים ומרמאויות ועושק,
אבל, שלא כהוגן יעשה מי שיסביר שחנות הנעליים ברחוב רבי ישבב הסופר משווקת שיווק אובססיבי, ועלולה לגרום למי שאינו יודע מה הוא מחפש לקנות נעליים יקרות,
והסיבה היא, שמי שלא יודע מה הוא מחפש צריך לברר לעצמו מה הוא מחפש, והחנות המדוברת עלולה להפגע שלא כהוגן למרות שיתכן שראוי לבעל החנות לחשוב על שיווק יותר עדין.
הדברים נכונים גם כאן, עלינו האחריות בכל עסקה לברר היטב האם היא מתאימה לנו, ולא לסמוך על מי שירויח עשרות אלפי שקלים במקרה שנעשה את העסקה, ואם הוא אמר שזו עסקה מצוינת, ובסוף העסקה לא הייתה ריווחית כמו שהוא חשב אין למי לבא בתלונות. אלא אם הייתה כאן פשיעה מצדו.
כמובן.. רק שאת יועצת... ולא מתווכת...ג׳ אני מרוויחה 2% מהעסקה - כמו תיווך כמקובל בשוק.
אני עובדת בצורה מסודרת עם חברות יזמיות - יובלים, אפריקה ישראל, תדהר, עמרם אברהם ועוד....
אני לא יכולה למכור במחיר יותר גבוה מהיזם -כי אני עובדת עם המחירונים שלהם - ההפך= מקבלת הטבות ללקוחות שלי משום שאני מוכרת בכמויות.
אני בדיוק כמו חברת תיווך רק פשוט בהיקפים גדולים.
נכון, אבל משווקת את עצמך כיועצת, והפלת המון אנשים בפח כשהצעת להם לפתוח קרנות השתלמות, וכל מיני חסכונות, כשכל יועץ ניטרלי שנה א' יודע שלא שווה לפתוח את החסכונות האלו בשביל ההשקעה,הם אלו שמאשרים את הלקוח - לא חני שטיגליץ!!!!
אשמח שתסבירי לי איך זה עובד ?ואנחנו גובים 2% על העסקה כמקובל בשוק
ובין 10-15 אלף על ליווי הלקוח.
ברור!!צריך לדעת איך לעשות את זה נכון ולהצליח.
ברור, רק שאם את רוצה שנאמין לך אחרי שהושמץ תחת כל עץ רענן, אז חובת ההוכחה עלייך,עניתי מוזמן לקרוא, ולהזכירך, אני לא עובדת אצלך....
ההשוואה היא בנושא האחריות המוטלת על הרוכש.אתה משווה שיעבוד החיים לרכישת נעליים?
אני חייב לתקןכמובן.. רק שאת יועצת... ולא מתווכת...
נו באמת...דמגוגיה בשקל...
כולנו יודעים שאפשר להגיע למי שרוצים ולסגור איתו על מחיר...
וגם..יתכן ואת נותנת את המחיר שלהם רק שכל האחרים מקבלים "הנחה"
שמעתי מפי כמה וכמה אנשים נאמנים שהפרוייקטים שלך משווקים בדרך קבע במחיר שגבוה לכה"פ ב50,000 בכל פרוייקט מקביל, ובד"כ גבוה ביותר ממאה אש"ח
נכון, אבל משווקת את עצמך כיועצת, והפלת המון אנשים בפח כשהצעת להם לפתוח קרנות השתלמות, וכל מיני חסכונות, כשכל יועץ ניטרלי שנה א' יודע שלא שווה לפתוח את החסכונות האלו בשביל ההשקעה,
(והלקוח מאמין לך, כי את הרי לא מתווכת אלא יועצת נדל"ן)
אשמח שתסבירי לי איך זה עובד ?
למה את מבקשת על יעוץ ו"ליווי" הלקוח אם את בעצם מתווכת לכל דבר ועניין, שעושה 2 אחוז ריוח? (וכולנו יודעים שאת עושה הרבה יותר מהקבלן...כי הכל אצלך יקר)
ברור!!
והדבר הראשון הוא:
שאם פורום להגנת הצרכן החרדי, והאיש היקר @איצ'ה קו המידע
(שגילוי נאות, אני עובד עם מתחרים שלו...ובכל זאת מעריך את האיש ופועלו)
אומרים ומזהירים להתרחק ממישהו, אז כדאי לברוח...(בפרט שהם חשופים לתביעה ויש להם איך להגן על עצמם)
לא אמרתי לא להשקיע בנדל"ן,
אלא להשקיע ביועץ עצמאי או במתווך נאמן
(יעקב רייניץ לוקח על פגישת יעוץ כמה מאות שקלים...הפרש ניכר מה15,000 שאת גובה בנוסף לתיווך)
ברור, רק שאם את רוצה שנאמין לך אחרי שהושמץ תחת כל עץ רענן, אז חובת ההוכחה עלייך,
אגב נשמח לדעת במה עבדתם לפני שהתחלתם עם נדל"ן, ולמה עזבתם....
הציבור לא יראה כי הוא לא מעלה קול אישה בקולדעתי כל השאלות מסתכמות בחוסר אמון מוחלט
הפיתרון הוא שחני שטיגליץ תבוא לשיחה בזום מול איצ'ה דילובסקי
בשעה מוסכמת
והוא ישטח את טענותיו והיא תשיב
והציבור יראה ישמע וישפוט בעצמו
לדעתי זה יפתור את כל הבעיות
חני את מסכימה?
לא נכוןבסוף הוא אמר שהיא לא הוגנת ולא ישרה (ולא אכביר במילים בשביל שלא אחסם)
טיעון חלש.הציבור לא יראה כי הוא לא מעלה קול אישה בקו
ולמיטב ידעתי איצה לא משמיץ אף אחד לפני שהוא מתקשר ומנסה לקבל תשובות
ומזה שהוא השמיץ, אז הכל ברור
נוטיעון חלש.
*אפשר לשמוע בלי לראות.
אתה אומר בדיוק מה שאני אומר...נו
באמת
מבין כל הצוות של שטיגליץ אין גבר אחד שמוכן לייצג את המשרד החשוב מול איצ'ה? (אולי אפשר להעלות לשידור את עו"ד בן צור?..)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: