דרוש מידע חנות לקניית מדפסת עם מבחר גדול, זול ובירושלים

הילוך גבוה

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
אני כבר כמה חודשים צריך לקנות מדפסת, לא כ"כ מסתדר עם כל המידע ברשת וכו' וכו' אני בנאדם שנכנס לחנות מתרשם קונה ומתקדם הלאה
מישה מכיר חנות זולה ואמיה עם מבחר גדול של מדפסות בירושלים שאוכל להיכנס לשם, למצוא משהו לפי הצרכים שלי במחיר הוגן ופשוט לצאת עם מדפסת?
נ.ב. כמובן מדפסת ביתית למשרד קטן, לא משהו מידי מקצועי

ctrl-p קונטרול פי

משתמש מקצוען
אני כבר כמה חודשים צריך לקנות מדפסת, לא כ"כ מסתדר עם כל המידע ברשת וכו' וכו' אני בנאדם שנכנס לחנות מתרשם קונה ומתקדם הלאה
מישה מכיר חנות זולה ואמיה עם מבחר גדול של מדפסות בירושלים שאוכל להיכנס לשם, למצוא משהו לפי הצרכים שלי במחיר הוגן ופשוט לצאת עם מדפסת?
נ.ב. כמובן מדפסת ביתית למשרד קטן, לא משהו מידי מקצועי
אני עונה בזהירות, כל חנות שתבוא תראה רק קרטונים ארוזים יפה,
יש 1 בירושלים שאני מכיר בתלפיות רח' יהודה 45 נקרא דיו אינק, יהודי ירא שמים וישר.
קוראים לו יעקב שם וודאי שתוכל לראות יותר כי יש לו גם מעבדה שם.
אתה יכול לומר לו שאני המלצתי עליו
בהצלחה רבה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  85  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה