לפרויקט עיצוב בית קפה בת"א בסגנון 'חורפי' חשבתי לשלב קמין.
אשמח לשמוע את דעתכם:
האם זה מתאים למסעדה בת"א-מבחינת המזג אויר-(בכל אופן זה לא ירושלים)
איזה עדיף, שפועל על גז או חשמל?
ואולי יש לכם גם בלוק לאוטוקאד?(לא מצאתי מתאים בsaf)
תודה מראש!
אשמח לשמוע את דעתכם:
האם זה מתאים למסעדה בת"א-מבחינת המזג אויר-(בכל אופן זה לא ירושלים)
איזה עדיף, שפועל על גז או חשמל?
ואולי יש לכם גם בלוק לאוטוקאד?(לא מצאתי מתאים בsaf)
תודה מראש!