היי, למרות שזו התכתבות מלפני שנה.. יש לך עדיין את הצינורית לסווינג?
במדלה אומרים שהפסיקו לייצר סווינג חד צדדית ואין להם איך לעזור לי
יש לי
היי, למרות שזו התכתבות מלפני שנה.. יש לך עדיין את הצינורית לסווינג?
במדלה אומרים שהפסיקו לייצר סווינג חד צדדית ואין להם איך לעזור לי
אפשר להשיג אצלך מחבר למשאבת מדלה פריסטייל ? מחפשת בשביל חברה את החלק השקוף העגול - המכסה עם 3 התופסנים והסיליקון הצהוב שבתוכו...הלך לה אחד הצדדיםאם מדובר במשאבה סווינג חד צדדית - יש אצלי בנוה יעקב.
20 שח
למשאבה דו"צ חסר לי כרגע, אפשר לנסות בבזאר שטראוס או בשילב
לא, אין לי את החלק הזהאפשר להשיג אצלך מחבר למשאבת מדלה פריסטייל ? מחפשת בשביל חברה את החלק השקוף העגול - המכסה עם 3 התופסנים והסיליקון הצהוב שבתוכו...הלך לה אחד הצדדים
אני צריכה את הצינוירת למדלה סווינג חד צדדית.לא, אין לי את החלק הזה
אין למישהו שום מידע זהדחוףףמקפיצה שוב אני צריכה גומיה למשאבה הידנית של מדלה איפה ניתן להשיג בירושליים זה דחוףףף
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: