אני שמעתי בעבר על הטיפול השנתי הזה.חליל צד זקוק ל'טיפול שנתי' פעם בשנתיים בערך. במסגרת הטיפול הוא עובר פירוק, ניקוי והרכבה מחדש, כוונון וכו'.
בירושלים יש את מומחה החלילים מספר 1 - אלעד זלדס
אם צריכים תיקון ממש קטן, הוא לא לוקח כסף, אדם נחמד והגון.
מחיר של 'טיפול שנתי' הוא 650 ש"ח
בטח שווהאני שמעתי בעבר על הטיפול השנתי הזה.
ובאמת מעניין אותי - עד כמה זה חשוב שאני יעשה אותו? עד כמה זה משמעותי? והאם שווה להוציא את הסכום הזה?
רחלי
למה את מתכוונת?וכמה שהחליל יקר יותר התחזוק יקר יותר.
שהמחיר לטיפול שנתי ולאוברול עולה בהתאם לרמת החליל.למה את מתכוונת?
יש לי את החליל שלי בערך שלוש שנים אבל לא היה בשימוש כל הזמן.מנסיון רב בתחום כלי הנשיפה
טיפולים תקופתיים קבועים נדרשים רק למי שמנגן ברמה המקצועית עם כלי יקר מאד בתקן יום יומי ולא יכול להרשות לעצמו תקיעה הכי קלה
אם מדובר בכלי סטנדרטי ובנגינה יותר חובבנית.. אפילו בארועים אין שום צורך והצדקה בזה
בד"כ דברים קורים לאט לאט ומרגישים מראש שצריך טיפול כיוון או שימון וכו' ואז במצב כזה כדאי לגשת לבעל מלאכה ולתקן נקודתית לפי הצורך, וכמובן מידי כמה שנים טובות אם צריך אוברול כללי
בהצלחה
בשום אופן החליל חדשיש לי את החליל שלי בערך שלוש שנים אבל לא היה בשימוש כל הזמן.
הוא חליל של 4000 שקל בערך.
הוא זקוק לזה?
יודעת לומר לי?
רחלי
תודהבשום אופן החליל חדש
אם לא נפל, קיבל מכה או משהו בסגנון אז כנראה הכל בסדר ורק איזה טיפה כיוונון או לכלוך שנתקע
בהצלחה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: