דרוש מתכון חלות מקמח מלא

פייגיפ

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום גולד
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
שלום לכן,
מחפשת מתכון טוב ומוצלח לחלות מקמח מלא.
תודה רבה!!!
 

פייגיפ

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום גולד
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כבר חמישי בצהרים...
יש משהי???
 

פייגיפ

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום גולד
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
תודה!
 

הכי בעולם

משתמש מקצוען
מתכון של שפים!!!
הוא צריך פינוק אבל קוצר מחמאות!!!
החומרים!
קילו קמח, 2 כפות שמרים, כף גדושה דבש, 1/2 -3/4 כוס סוכר( ענין של מתיקות). לערבב חומרים אלו יחד, ולתת לתסיסה 10 דק!!!
להוסיף 1 קילו קמח ולתת עירבוב קטן, ואז להוסיף כף מלח +1/2 -3/4 כוס שמן, וללוש למשך 10 דק רצוף ללא הפסקה!!!
לתת לבצק מנוחה של 10 דק' !!!
להמשיך ללוש כמ דק נוספות.
ואז לתת שוב מנוחה של 10 דק'!!!
ושוב לישה של כמה דקות נניח 5 דק.
ושוב מנוחה.
חזרנו על התהליך 3 פעמים!!!!
מנוחה, לישה, מנוחה, לישה, מנוחה לישה.
קולעים את החלות איך שכייף לכם. ואז שוב תפיחה של 10 דק!!!
מריחת ביצה + שומשום.
לכבוד שב" ק.
ולהכניס לתנור שחומם מראש ל220 מעלות!!!
לאפות כרבע שעה ולהוציא.
דרך אגב המתכון הזה קוצר מחמאות ג" כ בשמרים. שווה לנסות
בהצלחה.
חברה שלי נתנה לי המתכון!!!
 

טוביT

משתמש פעיל
כמה כללים חשובים לקמח מלא:
עיקר תפיחתו לפני האפיה בהשהייה ולא במהלך האפיה.
עדיף לעבוד עם ידיים משומנות ולא מקומחות כי גם ככה כבר עמוס....
משפר אפיה מאד טוב בקמח מלא אבל מכיל בעצמו גם קמח לבן למי שרגיש זה לא טוב, בשביל המלא למען הבריאות זה כמות מזערית.
בהצלחה!
 

הכי בעולם

משתמש מקצוען
כמה כללים חשובים לקמח מלא:
עיקר תפיחתו לפני האפיה בהשהייה ולא במהלך האפיה.
עדיף לעבוד עם ידיים משומנות ולא מקומחות כי גם ככה כבר עמוס....
משפר אפיה מאד טוב בקמח מלא אבל מכיל בעצמו גם קמח לבן למי שרגיש זה לא טוב, בשביל המלא למען הבריאות זה כמות מזערית.
בהצלחה!
ממש כדאי לך לנסות את המתכון
 

ופל בלגי

משתמש מקצוען
קילו קמח, 2 כפות שמרים, כף גדושה דבש, 1/2 -3/4 כוס סוכר( ענין של מתיקות). לערבב חומרים אלו יחד, ולתת לתסיסה 10 דק!!!
להוסיף 1 קילו קמח ולתת עירבוב קטן, ואז להוסיף כף מלח +1/2 -3/4 כוס שמן, וללוש למשך 10 דק רצוף ללא הפסקה!!!
אני אשמח שתסבירי לי -
קמח, שמרים, דבש וסוכר - איך מתסיסים?
ואח"כ לערבבב ביד ללא מיקסר ורק אח"כ במיקסר?
אשמח שתפרטי למען הצלחת המתכון....
 

אהרןאהרן

משתמש פעיל
מתכון של שפים!!!
הוא צריך פינוק אבל קוצר מחמאות!!!
החומרים!
קילו קמח, 2 כפות שמרים, כף גדושה דבש, 1/2 -3/4 כוס סוכר( ענין של מתיקות). לערבב חומרים אלו יחד, ולתת לתסיסה 10 דק!!!
להוסיף 1 קילו קמח ולתת עירבוב קטן, ואז להוסיף כף מלח +1/2 -3/4 כוס שמן, וללוש למשך 10 דק רצוף ללא הפסקה!!!
לתת לבצק מנוחה של 10 דק' !!!
להמשיך ללוש כמ דק נוספות.
ואז לתת שוב מנוחה של 10 דק'!!!
ושוב לישה של כמה דקות נניח 5 דק.
ושוב מנוחה.
חזרנו על התהליך 3 פעמים!!!!
מנוחה, לישה, מנוחה, לישה, מנוחה לישה.
קולעים את החלות איך שכייף לכם. ואז שוב תפיחה של 10 דק!!!
מריחת ביצה + שומשום.
לכבוד שב" ק.
ולהכניס לתנור שחומם מראש ל220 מעלות!!!
לאפות כרבע שעה ולהוציא.
דרך אגב המתכון הזה קוצר מחמאות ג" כ בשמרים. שווה לנסות
בהצלחה.
חברה שלי נתנה לי המתכון!!!
חסרים כמויות מיים ומלח.
 

רותי 1

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
עיצוב ואדריכלות פנים
4 כוסות מים לקמח מלא,
כפית מלח
מתחשק לי להכין עכשו,
איזה גודל כוסות?
ומשהי אמרה לי שכדאי לערבב ביחד עם קמח מלא(80%) קצת קמח לבן,
נכון הדבר??
אשמח לתשובות יעילות ומהירות..
בכולאופן מחר החג;)
חג שמח!!
 

הכי בעולם

משתמש מקצוען
מתחשק לי להכין עכשו,
איזה גודל כוסות?
ומשהי אמרה לי שכדאי לערבב ביחד עם קמח מלא(80%) קצת קמח לבן,
נכון הדבר??
אשמח לתשובות יעילות ומהירות..
בכולאופן מחר החג;)
חג שמח!!
כוס ח" פ של 180!
תתחילי בשלוש וחצי
 

רותי 1

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
עיצוב ואדריכלות פנים
תודה רבה רבה,
עשיתי יצא אורירי בטירוף,
רק שלקלוע לא בדיוק הצלחתי יצא לי מידי נוזלי...
נראה לי שמתי יותר מידי מים.
 

שירהפ

משתמש מקצוען
מתכון של שפים!!!
הוא צריך פינוק אבל קוצר מחמאות!!!
החומרים!
קילו קמח, 2 כפות שמרים, כף גדושה דבש, 1/2 -3/4 כוס סוכר( ענין של מתיקות). לערבב חומרים אלו יחד, ולתת לתסיסה 10 דק!!!
להוסיף 1 קילו קמח ולתת עירבוב קטן, ואז להוסיף כף מלח +1/2 -3/4 כוס שמן, וללוש למשך 10 דק רצוף ללא הפסקה!!!
לתת לבצק מנוחה של 10 דק' !!!
להמשיך ללוש כמ דק נוספות.
ואז לתת שוב מנוחה של 10 דק'!!!
ושוב לישה של כמה דקות נניח 5 דק.
ושוב מנוחה.
חזרנו על התהליך 3 פעמים!!!!
מנוחה, לישה, מנוחה, לישה, מנוחה לישה.
קולעים את החלות איך שכייף לכם. ואז שוב תפיחה של 10 דק!!!
מריחת ביצה + שומשום.
לכבוד שב" ק.
ולהכניס לתנור שחומם מראש ל220 מעלות!!!
לאפות כרבע שעה ולהוציא.
דרך אגב המתכון הזה קוצר מחמאות ג" כ בשמרים. שווה לנסות
בהצלחה.
חברה שלי נתנה לי המתכון!!!
שימי לב שיש לך טעות במתכון, רשום לשים קילו קמח+ שמרים ואחכ להוסיף קילו קמח,
כוונתך בטח לשים מים+ שמרים ולהתסיס..
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק כה

א לְדָוִד אֵלֶיךָ יְהוָה נַפְשִׁי אֶשָּׂא:ב אֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:ג גַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:ד דְּרָכֶיךָ יְהוָה הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ה הַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:ו זְכֹר רַחֲמֶיךָ יְהוָה וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:ז חַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יְהוָה:ח טוֹב וְיָשָׁר יְהוָה עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:ט יַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:י כָּל אָרְחוֹת יְהוָה חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יא לְמַעַן שִׁמְךָ יְהוָה וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יב מִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יְהוָה יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יג נַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:יד סוֹד יְהוָה לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טו עֵינַי תָּמִיד אֶל יְהוָה כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טז פְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יז צָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יח רְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יט רְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כ שָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כא תֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כב פְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  3  פעמים

אתגר AI

פלינדרום • אתגר 52

לוח מודעות

למעלה