NBS DESIGN
משתמש צעיר
פספסנו ולא נרשמנו בזמן, ראיתי שיש פה מומחים, מישהו מכיר אם יש דרך בכל זאת להגיש משהו?
הם אומרים שהפעם יקבלו צ'קים ולא תלושיםתלושי מזון? וזה בצורה מכובדת או שיש בלאגן?
ממש מידע מבפנים?הם אומרים שהפעם יקבלו צ'קים ולא תלושים
כן ככה במזכירות שם אומריםממש מידע מבפנים?
יש טלפון שלהם לאשר בוודאות קבלה?כן ככה במזכירות שם אומרים
הבנתי שיש עוד משהו לבוכרים קשור ל'איגוד הקהילות'
מישהו יודע פרטים?
גם אצלינו בדיוק ככה. אין איך לברר. ממש מוזר. אולי סתם טעותהגשתי את הבקשה לפי כל מה שביקשו.
ועכשיו בדקתי ססטוס בקשה
וכת' לי בקשה נדחתה.
מישהו יודע למה.?
הגשתי את הבקשה לפי כל מה שביקשו.
ועכשיו בדקתי ססטוס בקשה
וכת' לי בקשה נדחתה.
מישהו יודע למה.?
שלחתם קובץ TIM?גם אצלינו בדיוק ככה. אין איך לברר. ממש מוזר. אולי סתם טעות
כןשלחתם קובץ TIM?
כן.שלחתם קובץ TIM?
חבל לבוא,תתקשרו לברר קודם ,הבנתי שאם נדחה אז לא מקבליםגם אצלינו בדיוק ככה. אין איך לברר. ממש מוזר. אולי סתם טעות
והמשפחה נגמרת בסיומת של בוכרים? (וב)
לאן להתקשר? אין עם מי לדבר. בטלפון של הקונגרס לא עונים בכללחבל לבוא,תתקשרו לברר קודם ,הבנתי שאם נדחה אז לא מקבלים
פעם שעברה ישבו אנשים בכנס 3 שעות ובסוף גילו שאין מעטפה.
כן
בטלפון 03-6124322 שלוחה 0לאן להתקשר? אין עם מי לדבר. בטלפון של הקונגרס לא עונים בכלל
אשמחאם תרצה מס' אישי של האחראי אני יתן בשמחה ומיד אמחק
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: