אולי אם אתה נמצא קרוב תעשה חסד איתי ועם עוד רבים וביום שהוא נמצא תודיע כי אני גר ולומד בבית שמש וזה יועיל לי מאודמישהו?
יש למישהו מידע מה קורה השנה עם הרישום לחלוקה?
אני מגיע כבר כמה ימים לסאטמר והנגיד ר' אפרים שטרן לא נמצא שם?
אני מב"ב....אולי אם אתה נמצא קרוב תעשה חסד איתי ועם עוד רבים וביום שהוא נמצא תודיע כי אני גר ולומד בבית שמש וזה יועיל לי מאוד
תודה
היה טלפון.של מישהו חיצוני. וכנראה שהוא כבר לא מעדכןיש שם טלפון פעיל לברר משהו?
יש לו מספר טלפון לבירורים לפני ההגעה? אני גר רחוק?בעלי היה שם ביום ראשון בערך ב15:30 -16:00 ומיד רשמו אותו .
שאלו אותו אם הוא רשום משנה שעברה ומיד הכניסו אותו לרשימה.
לא ידוע לילמה אין דרך נורמלית לרישום, במקום נורמלי בשעות מסודרות?
כדי שלא כולם יבואו!למה אין דרך נורמלית לרישום, במקום נורמלי בשעות מסודרות?
גם ככה כולם מגיעים...כדי שלא כולם יבואו!
אמר לי פעם גבאי צדקה איש יקר שמבין את תפקידו.כדי שלא כולם יבואו!
זה לא בדיחה. זה כתוב בשם אחד מספרי המוסר כמדומני.חלק מהגזירה להיות עני זה להיות 'בטלן'.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: