חלוקת מערכת נדרים פלוס לבתי כנסת ללא תשלום - מלאי מוגבל!

שומר

משתמש צעיר
נכתב ע"י תרצונת;2112047:
בנדרים פתחו גם את ה"אויצר- פלוס" שזה אפשרות להכניס למכשיר את הקטלוג של בית הכנסת והמתפללים מחפשים ספרים דרך המכשיר וזה עם חיפוש מצוין.

אשמח לשמוע ע"כ פרטים

ישראל123

משתמש פעיל
נכתב ע"י תרצונת;2309199:
פשוט עשית מה שקשר עושה לנדרים פלוס :)

לפי מה ששמעתי קשר עובדים על זה תקופה ארוכה מאד, זה כיותר משנתיים, מה לעשות שההפקה של נדרים פלוס הקדימה אותם

יהודיתה

משתמש פעיל
אצלנו קיבלנו מ'קשר' את המכשיר חינם כולל התקנה בלי דמי מנוי כשמחיר הסליקה הוא 1.5% שזה בדרך כלל פחות ממה שעסק רגיל משלם לחברת סליקה והשירות שלהם מאוד זמין ומיידי ואם מבקשים אפשר גם לקבל אופציה של העברת כרטיס

chaim1989

משתמש צעיר
D I G I T A L
כפי שחלקכם מכירים אותי אני עובד עם קשר כבר שנים (למי שלא הבין אני לא לקוח שלהם אלא עובד איתם) הוויכוח הדבילי מי התחיל ראשון הוא ויכוח עקר אין לנדרים פלוס שום בעלות על הרעיון בדיוק כמו שאין לקשר בעלות על הרעיון של לשכת שירות ניהול עמותות ועוד אלף ואחד דברים שהם עושים, לאף אחד אין ספק שנדרים פלוס עשה עבודה מעולה בתחום הטאבלטים, ובדיוק כך אין ספק שקשר נותנת שירות מעולה במשך קרוב ל15 שנה בהתחלה בתור לשכת שרות ואח"כ בתור משרד שמנהל עמותת ועושה כמעט כל שירות חשבונאי קיים, הבעלים של קשר הוא אדם ישר כסרגל לא מזמן שמעתי ממנו משפט שאומר למישהו "אין לך מה לדאוג אני לא יבקש ממך שתחזיר לי שקל אחד שאתה לא תסכים שאתה חייב", נדרים פלוס באמצעות הטאבלטים מנסה להיכנס לתחום של חברת קשר שהוא בהגדרתו הכללית מתן שירותי סליקה וניהול לעמותות ועסקים, כל עוד זה נעשה בלי קשר לקשר זה היה טוב אבל ברגע שלקוחות של קשר אמרו לו יש טאבלטים לכם אין חברת קשר שמרה לעצמה את הזכות להתחרות והיא עושה את זה בצורה טובה וישרה,

מאיר ahron5

משתמש רשום
לידיעתכם נדרים פלוס זה של חברת קשר ולא קהילות כפי שנאמר כאן למעלה

ללי.ללי

לאי ללי (לשעבר)
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
מאיפה השטות הזאת?????

גלינג

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י מאיר ahron5;2336340:
לידיעתכם נדרים פלוס זה של חברת קשר ולא קהילות כפי שנאמר כאן למעלה

כל האשכול הזה רצוף בעיוותים כשחלקם ייעודיים (תחרות..) וחלקם מבורות!
1. קשר קיימת שנים רבות הרבה לפני 'נדרים פלוס'.
2. קהילות שייך ל'קשר'.
3. קשר ונדרים פלוס שיווקו את מכשיריהם כמעט בתזמון (כשנרים פלוס הקדימו אותם בחלק! אזורי הארץ).
4. גם לקשר וגם לנדרים פלוס ישנה אפשרות לגיהוץ כ.א. (אמנם ב2 החברות זה לט בברירת המחדל).
5. גם בקשר וכן בנדרים פלוס אין צורך ברשת וכו' (זה פשוט טאבלט אם סים מובנה).
6. כמעט כל האופציות קיימות ב2 המתחרים.
כולל האפשרות של 'קטלוג אוצה"ס' אך ברוב בתי כנסיות האופציה לא מוממשה.
כמו"כ ניתן לתרום מכל מכשיר לשאר הגופים העובדים אם אותה החברה.
(מישהו חושב של 'ועד הרבנים' אין את הזכות לפרסם עלה '9 דק' כי 'קופת העיר' הראשונים שהעלו את הגימיק לאוויר...)
וכו' וכו' גם בתחרות ראוי/ניתן ליהות אובייקטיבים
נ.ב. גילוי נאות: אין לי מניות באף א' מהחברות. בביה"כ שלי אני עובד אם 'קהילות' ובמדרשיה אצלינו דווקא אם 'נדרים פלוס'.

תותח שיווקי

משתמש פעיל
נכתב ע"י מאיר ahron5;2336389:
זה לא שטות. מידיעה אני הייתי שם בפגישה

צר לי, אבל קשר - קהילות הם המתחרים של נדרים פלוס. הכנס לאתר נדרים פלוס (פתוח לחסומים) ותראה מה מופיע שם כהתייחסות לקשר קהילות.

מ.לוינגר

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
למישהו יש מושג כמה עולה בנדרים פלוס לעשות קופה+ מכשיר

יוני מקרוני

משתמש פעיל
אם ממילא הקפיצו
גם אני יכתוב
קשר זה חברה גדולה וותיקה שיש לה מעלות שאף אחד לא יכול להתחרות
נדרים פלוס זה בן אדם אחד (עם 2 עוזרים) מאד מוכשר בהרבה פעמים יותר מחברה גדולה

שזה אומר קוסמטיקה קטנה עושים בקשר הרבה לפני לדוגמה (אפשרות לטבלאט גדול יותר, מודעת שבת מעוצבת יותר, ועוד)
דברים משמעותיים וחדשים קורה קודם בנדרים פלוס לדוגמה (כפתור של מד"א בשבת, המכשיר עצמו, קטלוג אוצר, שירות שיחות, ועוד)

כל אחד יעשה את השיקול שלו
אנחנו הלכנו על נדרים פלוס כי זה היה יותר זול

מי שמעניין אותו קוסמטיקה ישנם מכשירים כאלו של שני חברות נוספות חדשות בציבור הדת"ל הרבה יותר יפה ומעניניות ראיתי פירסום בעלונים מקדש מעט רק שאני לו מאמין שזה מאושר ע"י וועדת רבנים כל שהיא

davidnead

משתמש צעיר
D I G I T A L
תרשו לי להמשיך לדוש:

אני צריך את המכשיר לצרכים ממש מינימליים. ליתר דיוק המכשיר אפילו פחות נחוץ לי, ייתכן שמספיקה לי האפשרות דרך הטלפון.
אני פשוט עמותה שרוצה ליצור הוראות קבע לאנשים מאשראי ומהבנק בדרך הכי קלה.

ולכן השורה התחתונה היא רק המחיר: מי יצא לי יותר זול? מישהו יודע?

תודה רבה!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  107  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה