השאלה בלי מעלית....עם מעלית ברור שאין דיוןאני גרתי ב4 בלי מעלית.
אם זה היה 5 בלי מעלית הייתי מתלבטת, אבל עם מעלית? ברור שעדיף 5.
השאלה בלי מעלית....עם מעלית ברור שאין דיוןאני גרתי ב4 בלי מעלית.
אם זה היה 5 בלי מעלית הייתי מתלבטת, אבל עם מעלית? ברור שעדיף 5.
באותה מידה אפשר גם לומר הפוך בדיוקכשמדובר בקניית דירה, אין ספק שעדיפה דירה עם אויר, למרות הקומה.
אבל כשמדברים על דירה להשכרה, שממילא- מוותרים תמיד על משהו, לוקחים בחשבון שמדובר בדירה זמנית, קטנה, ומוכנים לסבול- אין שום ענין לסבול פי שניים ולעלות בכל פעם, כשאפשר להגיע הביתה בקלות רבה יותר.
תקראי את השאלה הראשונה באשכול. מדובר על קומת קרקע שפונה לחיידר או קומה 5 עם מעלית.השאלה בלי מעלית....עם מעלית ברור שאין דיון
אופסססתקראי את השאלה הראשונה באשכול. מדובר על קומת קרקע שפונה לחיידר או קומה 5 עם מעלית.
בהריון לא יתאים כמובן..גרתי שנה ראשונה בקומה 5 בלי מעלית.
היה מושלם!
העולם אומר:
זוגות גרים או עם היונים או עם העכברים...
אני גרתי גם קומה חמישית וגם קרקע ולכל אחד יש המעלות שלו. בחמישי יש לך יותר פרטיות ואויר טוב. ובקרקע אין לך את זה אבל אתה לא צריך לעלות כל פעם 5 קומות אתה ברגע בבית.כל מי שכותב נסיון אישי,
גם מדובר כמוני, שניסה למעלה ולמטה?
או שמדובר בכאלו שחיו רק בקרקע או רק בחמישי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: