שאלה חישוב קרמיקות במ"ר

משב רוח

משתמש צעיר
ספרתי את מספר האריחים שנדרשים לריצוף חדרים, יצא לי 56 מרצפות בגודל של 120*60.

איך מחשבים את זה במ"ר?
ואיך מחשבים פנלים במ"ר?

כמו כן, חלק מהאריחים הם חלקיים (בפינות), האם מחשבים אותם בכמות הדרושה כאריח שלם או חלקי?

אשמח מאד לעזרתכם הדחופה

במקום כהן

משתמש פעיל
יוצרי ai
ספרתי את מספר האריחים שנדרשים לריצוף חדרים, יצא לי 56 מרצפות בגודל של 120*60.

איך מחשבים את זה במ"ר?
ואיך מחשבים פנלים במ"ר?

כמו כן, חלק מהאריחים הם חלקיים (בפינות), האם מחשבים אותם בכמות הדרושה כאריח שלם או חלקי?

אשמח מאד לעזרתכם הדחופה
0.6 * 1.2 * 56

משב רוח

משתמש צעיר
האם זה נכון לחשב את הריצוף לפי גודל החדר או לפי מספר האריחים?

בתכנית הדירה גודל החדרים יחד עומד על 29.5 מ"ר וזה מה שהמעצבת נתנה בתוספת פחת של 25%.

בחברה אומרים כי הכמות קטנה מדי
אם מחשבים לפי מספר אריחים 0.6 * 1.2 * 56= 40.32 מ"ר. הבדל משמעותי מאד!

השאלה שלי, האם האריחים החתוכים נכנסים לחישוב הפחת או שצריך לחשב אותם כאריח שלם מלכתחילה?

מניפה!

שיינדי שיף
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
קופצת על האשכול בשביל לשאול: מה נחשב מחיר סביר היום לקרמיקה באיכות מעולה?
מאוד תלוי איזה גודל האריח ואיזה סוג
ספרדי, איטלקי - בין 200 - 400 ש"ח +- (אפשר למצוא גם ביותר זול אם את לוקחת אריח קטן ויש יקר יותר, מאוד תלוי)..

ח.ג.ג'.

משתמש מקצוען
מאוד תלוי איזה גודל האריח ואיזה סוג
ספרדי, איטלקי - בין 200 - 400 ש"ח +- (אפשר למצוא גם ביותר זול אם את לוקחת אריח קטן ויש יקר יותר, מאוד תלוי)..
ראיתי משהו שמצא חן בעיני ב-400, תהיתי כמה זה יקר ביחס לאריח איכותי.
גודל 120*120, חשבתי לכתחילה ללכת על משהו באזור ה-80*80, אבל את אותו אריח לא היה בגודל אחר.
טוב, זו רק ההתחלה, אני מקווה למצוא משהו באותו סגנון במחיר יותר שפוי.
הקטע הוא שהמרקם של האריח הזה היה הרבה יותר משכנע מאשר של האריחים הזולים יותר, שנראו יותר כמו הדפסה מאשר כמו אבן. כנראה שיש סיבה למחיר...

S

משתמש פעיל
באריחים גדולים מחשבים אריח שלם, אף רצף לא יקח אחריות ששני צידי האריח יצאו שלמים בחיתוך,
ככל שהאריח גדול יותר הסיכוי לשבר גדול יותר, וגם הפחת גדול יותר
השאלה שלי, האם האריחים החתוכים נכנסים לחישוב הפחת או שצריך לחשב אותם כאריח שלם מלכתחילה?

מניפה!

שיינדי שיף
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
ראיתי משהו שמצא חן בעיני ב-400, תהיתי כמה זה יקר ביחס לאריח איכותי.
גודל 120*120, חשבתי לכתחילה ללכת על משהו באזור ה-80*80, אבל את אותו אריח לא היה בגודל אחר.
טוב, זו רק ההתחלה, אני מקווה למצוא משהו באותו סגנון במחיר יותר שפוי.
הקטע הוא שהמרקם של האריח הזה היה הרבה יותר משכנע מאשר של האריחים הזולים יותר, שנראו יותר כמו הדפסה מאשר כמו אבן. כנראה שיש סיבה למחיר...
זה לא רק ההדפסה, האיכות של האריחים זה משהו אחר, נראה אחרת אחרי שנים של שימוש, אם יש לך את האפשרות מומלץ להשקיע בזה...
את יכולה למצוא גם פחות מ- 400 איכותיים ויפים...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  100  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה