תיקי אדידסיש מצב לקישורים לתיקי סמינר?
תיקי ניו באלנס לסמינריש מצב לקישורים לתיקי סמינר?
שבוע הבא יש מכירה בשכונת רמות והדגם הזה עולה 220נעלי פומה
קישור לרכישה
כשתכנסו לקישור תראו מוצר אחר, התעלמו, יש לבחור בקוביות בצד לפי הקוד הרשום על התמונה
בעת הרכישה, יש לרשום למוכר בהודעה את הקוד BEST בשביל השירות והאחריות
ק.ש.
נעלי פומה
יש לך קישור פעיל לתיק הזה?תיק צד טומי
גודל:22/6/16
מהו בעצם מותג מוסתר?
לכל תמונה מצורפת קישור , כשתלחצו על הלינק תראו מוצר אחר (התעלמו) מכיוון שאסור למוכר למכור העתק מותגים.
יש לבחור את התיק הרצוי לפי הקוד שמופיע על התמונה.
יש לכתוב בהודעה למוכר mali בסיום ההזמנה, כדי שנוכל לעמוד מאחורי הזמנתכם.
המוצר שישלח אליכם הוא המוצר שנעלה כאן ולא המוצר שאתן רואות באתר לכל שאלה נא תפנו אלי!!! אני פה
יש לקחת בחשבון שלמותג מוסתר לוקח יותר זמן להגיע, בין חודש לחודש וחצי.
ק.ש
שלום. נכנסתי וכתוב שכבר אין יותר במלאי .יכול להיות?תיק Mark Jacobs, מידות: 12X20X7 ס"מ
קישור לרכישה
כשתכנסו לקישור תראו חולצה, התעלמו, יש לבחור את הקוד לפי הרשום בצד התמונה
לאחר הרכישה, יש לרשום למוכר בהודעה את הקוד BEST , לכל בעיה אין לפנות למוכר, בשביל זה אני כאן
ק.ש.
צפה בקובץ המצורף 1377211
?יש קישורים מומלצים לנעלי נייק מותג מוסתר?
הזמנתי את השעון כבר לפני 10 ימים בנתיים לא קבלתי שום עדכון ממנו לגבי המשלוחמוכר ממש אמין, אם לא ישלח את ההזמנה תוך שבוע שלחו לי מספר הזמנה ואני יטפל בזה אישית.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: