כסף טהור?צמיד טיפניס, עשוי מכסף 925
שימו לב - אם המידה שלך הוא 16 ס"מ עליך לקחת 19 ס"מ - ז"א 3 ס"מ יותר
קישור לרכישה
לאחר הרכישה, יש לרשום למוכר בהודעה את הקוד BEST , לכל בעיה אין לפנות למוכר, בשביל זה אני כאן
ק.ש.
צפה בקובץ המצורף 1356159צפה בקובץ המצורף 1356170
אפשר קישור מעודכן לשעון הזה?שעון מייקל קורס, קוטר השעון 3.3 ס"מ
קישור לרכישה
כשתכנסו לקישור תראו חולצה, התעלמו, יש לבחור בלינק המצ"ב את הקוד הרשום בצד התמונה
לאחר הרכישה, יש לרשום למוכר בהודעה את הקוד BEST , לכל בעיה אין לפנות למוכר, בשביל זה אני כאן
ק.ש.
צפה בקובץ המצורף 1302267צפה בקובץ המצורף 1302268צפה בקובץ המצורף 1302270צפה בקובץ המצורף 1302272
שעוני mk מהממים לנשיםאפשר קישור מעודכן לשעון הזה?
תודה
למה?*אין לפנות למוכר או לפתוח מחלוקת!*
אין לאף אחד?בלת"ק
אפשר קישור לשעונים LACOST?
נשים...
כי זה מוצר מוסתרלמה?
תודהשעוני mk מהממים לנשים
קוטר 3.3 ס"מ
החל מ57 ש"ח
חובה לכתוב למוכר merav בהערות בהזמנה
שימו (מוצר מוסתר-רפליקה) התמונה שמופיעה בעליאקספרס לא קשורה למוצר האמיתי, בחרו את הצבע/דגם לפי המספר בצד כל תמונה *אין לפנות למוכר או לפתוח מחלוקת!* לכל שאלה או בעיה אני פה וכמובן לא לשכוח לשתף את מה שקיבלתם
מתנצלתמה הכוונה?
איך יורד צבע תוך 3 ימים?
קישור לא עובדשעוני mk מהממים לנשים
קוטר 3.3 ס"מ
החל מ57 ש"ח
חובה לכתוב למוכר merav בהערות בהזמנה
שימו (מוצר מוסתר-רפליקה) התמונה שמופיעה בעליאקספרס לא קשורה למוצר האמיתי, בחרו את הצבע/דגם לפי המספר בצד כל תמונה *אין לפנות למוכר או לפתוח מחלוקת!* לכל שאלה או בעיה אני פה וכמובן לא לשכוח לשתף את מה שקיבלתם
יש לי את השמלות שבקשתם במידה 40 ובמידה 2קישור לא עובד
זה אומר שזה לא קיים עודלמה בכל שעוני המותג לא נפתח לי הקישור? כתוב שדף זה לא נמצא.
מישהי יכולה לעזור לי? תודה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: