יש לך קישור פעיל לשעונים כאלה או אחרים יפים של MC? הקישור הזה כבר לא פעיל.שעון מייקל קורס, קוטר השעון 3.8 ס"מ
קישור לרכישה - ללא קופסה
קישור לרכישה - עם קופסה
שימו ♥! מדובר בקישור כללי ולכן, יש להקפיד לרשום בעת ההזמנה לרשום את קוד המוצר+ מספר רצוי+ קוד קבוצה, לדוג' כאן: 7094ZM-1-BEST
היות והמוכר נוקט באמצעי זיהוי, ללא כתיבת קוד קבוצה המוצר לא ישלח וההזמנה תבוטל
כשתכנסו לקישור תראו שעון , התעלמו
לאחר הרכישה, יש לרשום למוכר בהודעה את קוד השעון+מספר +הקוד BEST , לכל בעיה אין לפנות למוכר, בשביל זה אני כאן (אם לא זמינה כאן, יש מייל לפניות בחתימה)
ק.ש.
צפה בקובץ המצורף 1372470
תעלה צילום מסך.אז למה כתוב לי באלי אקספרס שזה כבר נמסר?
@תתתתתהזמנתי את השעון כבר לפני 10 ימים בנתיים לא קבלתי שום עדכון ממנו לגבי המשלוח
מס' ההזמנה JNTCU4600684674YQ אשמח אם תוכלי לברר לי מה עם זה
תודה רבה!
הוא יכול לפי מספר טלפון למצוא את החבילה@תתתתת
קבלתי הודעה שהחבילה נמצאת ברח' אברבנאל 113 ב"ב אבל אין לי מס' חבילה והמוכר לא יכול להביא לי את זה
מה אני עושה ? איך אני יודעת מה המס' חבילה?
ממש דחוף כדי שלא ישלחו לי את זה חזרה
תודה
לא ידעתי שיש אופציה כזאת ואני כבר הלכתי משם והחנות ממש רחוקה ממני ובטלפון הוא לא עונה יש עוד דרך לדעת מה המס' חבילה שאני לא ילך עוד פעם לחינם?הוא יכול לפי מספר טלפון למצוא את החבילה
חולצות פולו לבנות הסמינר (מותג מוסתר)מישהו/משהיא יכול/ה להעלות לי קישור לחולצה מכופתרת בצבע תכלת לא משנה לי מה המותג...
תעלה צילום מסך.
נמסר לך או לחברת שליחויות?
נמסר לחברת שליחויות, לא לכתובת שלך.
תודה, אפשר עוד כל גווני התכלת ועדיף שיהיה מבדים נעימים....חולצות פולו לבנות הסמינר (מותג מוסתר)
https://s.click.aliexpress.com/e/_DdWnabp
יש לבחור את הצבע לפי הקוד האדום שמופיע על התמונה.
מצורף טבלת מידות
צפה בקובץ המצורף 1435452
ק.ש
יש מצב לקבל את הקישור לתיק הזה? נראה לך זה יגיע עד תחילת הלימודים?
תיק צד לקוסטמישהו?
@תתתתת אולי?
שינסה לאתר לפי ת.ז או מס' הטלפון שלך.הוא יכול לפי מספר טלפון למצוא את החבילה
תיקי קיפלינג לסמינר
מהרו להזמין כי הדגמים אוזלים מהר!!
124 ש"ח
מידות 31 * 23 * 6 ס"מ
מותג מוסתר, יש לרשום למוכר בהודעה ALI
צפה בקובץ המצורף 1435768צפה בקובץ המצורף 1435769צפה בקובץ המצורף 1435770צפה בקובץ המצורף 1435771
צפה בקובץ המצורף 1435772צפה בקובץ המצורף 1435773צפה בקובץ המצורף 1435774
ק.ש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: