תיק לואיס ויטון, מידות:42X12X26 ס"מ
קישור לרכישה
כשתכנסו לקישור תראו חולצה,, התעלמו, יש לבחור בלינק המצ"ב את הקוד הרשום בצד התמונה
לאחר הרכישה, יש לרשום למוכר בהודעה את הקוד BEST , לכל בעיה אין לפנות למוכר, בשביל זה אני כאן
ק.ש.
תיק לואיס ויטון, מידות:42X12X26 ס"מ
תיק לואיס ויטון, מידות: 32X26X9 ס"מ
שעון טיסוט - מוכר יחיד שמצאתי אצלו, איזה עוד מותג מעניין אתכם?
ואם יש הזמנה שכתוב שנשלחה אתמול או ביום שיש,בעקרון כל הדואר הסיני מושבת עד לסיום החופשה שלהם
ז"א עד ה- 31/01/23 , בתקווה שיחזרו ישר ולא יהיו עיכובים נוספים
שיין - אין לי מושג, אף פעם לא הזמנתי משםואם יש הזמנה שכתוב שנשלחה אתמול או ביום שיש,
זה אומר שזה תקוע או שאלו שנשלחו כבר יגיעו בזמן?
ועוד שאלה דחווופה
גם המשלוחים משיין מתעכבים?
כי כשרוצים מהר מזמינים משם ומגיע תוך שבוע וחצי.
אשמח אם יש לך תשובה לזה.
תודה
תיק פראדה, גודל התיק: 19X12X1 ס"מ, מגיע עם קופסת מתנהתיקי צד מיני מיני עם חוט שרשרת מה שהולך עכשיו
הקישורים של התיקים לא תקינים לי, מה יכול להיות?תיק לואיס ויטון, מידות: 32X26X9 ס"מ
קישור לרכישה
כשתכנסו לקישור תראו חולצה,, התעלמו, יש לבחור בלינק המצ"ב את הקוד הרשום בצד התמונה
לאחר הרכישה, יש לרשום למוכר בהודעה את הקוד BEST , לכל בעיה אין לפנות למוכר, בשביל זה אני כאן
ק.ש.
צפה בקובץ המצורף 1289634צפה בקובץ המצורף 1289635צפה בקובץ המצורף 1289636
צפה בקובץ המצורף 1289638צפה בקובץ המצורף 1289639
יש לך עוד מעילים חיקוי של moncler?מעיל כותנה AA איכותי מאוד Moncler 1:1 מחיר : 172 ש"ח , משקל המעיל: 700 גרם
קישור לרכישה
כשתכנסו לתמונה תראו חולצה, התעלמו, יש לבחור לפי הקוד הרשום על התמונה
לאחר הרכישה, יש לרשום למוכר בהודעה את הקוד BEST
ק.ש.
צפה בקובץ המצורף 1267516
אם הקישורים לא נפתחים, צריך לעשות את השלבים הבאים:הקישורים של התיקים לא תקינים לי, מה יכול להיות?
לנשים - יש לי מייל מוכן, תשלחו למייל שבחתימה ואשלח לכםיש לך עוד מעילים חיקוי של moncler?
לנשים וגברים
תודה.
מעיל מונקלר לגברים, חיקוי 1:1, מילוי פוך ברווז לבןיש לך עוד מעילים חיקוי של moncler?
לנשים וגברים
תודה.
תיק מייקל קורס, מידות: 33X22X13 ס"מ
תיק + ארנק מייקל קורס, מידות: 39X12X26 ס"מ
זה רולקס המקורי??שעון רולקס, קוטר השעון 4.1 ס"מ
קישור לרכישה
כשתכנסו לתמונה תראו חולצה, התעלמו, יש לבחור לפי הקוד הרשום על התמונה
ק.ש.
צפה בקובץ המצורף 1284732צפה בקובץ המצורף 1284733צפה בקובץ המצורף 1284734
ברור שלא... מדובר בחיקויי מותג ברמה גבוההזה רולקס המקורי??
יש קישור פעיל לזה??מותג מוסתר - שעון Ice
השעון שכל הבנות רוצות!! עשוי מרצועת גומי
לרכישה -
איך רוכשים? כשתכנסו לקישור תראו חולצה, התעלמו, יש לבחור בלינק המצ"ב את הקוד הרשום בצד התמונה17.99US $ |5655-men's Short-sleeved T-shirt New Round Summer Summer T-shirt Men's Clothing - Tailor-made T-shirts - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
צפה בקובץ המצורף 1145523
ק.ש.
משקפי שמש Rey-Ban, עם הגנה מקרני השמש, מגיע עם קופסת מותגיש אולי חיקוי של משקפי שמש מותג.?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: