מישהו יודע איפה אפשר לחפש עבודה בעריכת וידאו ומצגות, בתור שכירה?
נכתב ע"י וידאו פלוס;723675:הייתי פעם במקום מכובד שרצו לשלם 25 ש"ח לשעה, לא פחות ולא יותר...
לעומת זאת כעצמאית, אפילו כמתחילה את מקבלת יותר!
נכתב ע"י lyzer;723658:לעבוד בתור שכירה ממש - זה לא יוצא ממש שווה כי המשכורת מאד נמוכה.
(אין מקומות שישלמו לך חודשי, ותרוויחי יותר מ60 ש"ח לשעה)
אבל אפשר למצוא לקוחות יותר קבועים.
לערוך חתונות זה רעיון מצוין - אני יודעת שגדי ארנברג מעסיק עורכות וידאו, הוא משלם 800 ש"ח לעריכת חתונה, ואפשר להספיק לערוך 2-3 בשבוע.
כעצמאית את יכולה לפתוח תיק של עוסק פטור ולקבל חופשת לידה.נכתב ע"י הפקות על;723684:כעצמאית את לא מקבלת: משכורת קבועה, חופשות, חופשת לידה, גמולים ובונוסים.
אני לא אומרת שזה שווה, אבל זה שיקול.
הוא משלם יותר.לערוך חתונות זה רעיון מצוין - אני יודעת שגדי ארנברג מעסיק עורכות וידאו, הוא משלם 800 ש"ח לעריכת חתונה, ואפשר להספיק לערוך 2-3 בשבוע
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: