האם קיימת גם ב'וורד' חיפוש מורכב - כמו למשל ב'שו"ת בר אילן' - שאפשר לחפש כמה מילים מרוחקות זו מזו וכו'?
ואם אין, אז האם יש איזה סקריפט שעושה את זה?
יש בוורד חיפוש מתקדם, לא של כמה מילים אבל של תוספות למילה.האם קיימת גם ב'וורד' חיפוש מורכב - כמו למשל ב'שו"ת בר אילן' - שאפשר לחפש כמה מילים מרוחקות זו מזו וכו'?
ו
כמה היית מוכן לשלם על סקריפט כזה?האם קיימת גם ב'וורד' חיפוש מורכב - כמו למשל ב'שו"ת בר אילן' - שאפשר לחפש כמה מילים מרוחקות זו מזו וכו'?
יש לך כזה סקריפט?כמה היית מוכן לשלם על סקריפט כזה?
האם קיימת גם ב'וורד' חיפוש מורכב - כמו למשל ב'שו"ת בר אילן' - שאפשר לחפש כמה מילים מרוחקות זו מזו וכו'?
חדשיש לך כזה סקריפט?
או שאתה רוצה לפתח סקריפט חדש?
כמה היית מוכן לשלם על סקריפט כזה?
אז למה שאני ישלם?
אבל אתה הפקרת את הרעיון. כך או כך, כמה היית מוכן לשלם על דבר כזה?אז למה שאני ישלם?
אולי אתה תשלם לי על הרעיון...
תראה, אני לא מזמין את זה בהזמנה אישית, אבל אם תפתח כזה דבר, בודאי אשמח לרוכשו, וכמדומני שאינני היחיד.
אין לי מושג.אבל אתה הפקרת את הרעיון. כך או כך, כמה היית מוכן לשלם על דבר כזה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: