מחפשת רעיון לחיפוי קיר לחדר ילדים במקום גב מיטה.
איך אפשר להשיג?יש לי עיצובים של בדים/ של פלטות עם אופציה להדפסות במלא סוגי חומרים
[זו תמונה של לקוח]3D ראש המיטה מיטת Surround פגוש עור קיר מדבקת חדר ילדים סלון חדר שינה משענת קישוט - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
יש לי דוג מהממות אבל אין לי אפשרות להעלות בפומבי דוג שמעוצבות בהתאמה אישית ללקוחותאפשר דוגמא?
את יכולה לקנות 2-3 יחידות,כן ,תודה ראיתי אבל יוצא יקר בשביל להמר...
קשה לקרוא "הימור" להמלצות של לקוחות ותמונות רוכשיםכן ,תודה ראיתי אבל יוצא יקר בשביל להמר...
איך אנ י יכולה לראות עבודות שלך?יש לי דוג מהממות אבל אין לי אפשרות להעלות בפומבי דוג שמעוצבות בהתאמה אישית ללקוחות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: