מעניין.מדוקק רק לבעלי מקצוע מיוחדים ומנוסים לעניין !
היא שאלה על חיפוי קיר, לא צריך לפלס.מדוקק הוא גם גמיש ברמה מסויימת וכך מקשה על הפילוס .
יש צורך במשטח חלק ובשכבת דבק דקיקה
תודה @רותי וינברג את זה חיכיתי לשמוע!במראה הסופי אין הבדל
המדוקקים נועדו ליישום במקומות מורכבים ועדינים, על ריהוט וכדו'תודה @רותי וינברג את זה חיכיתי לשמוע!
מצאתי אריח שמוצא חן בעיני - הוא קיים גם ברגיל וגם במדוקק.
המוכר באותה חנות ממליץ בדווקא על המדוקק - שעולה כמעט פי שניים, אבל ללא נימוק מספק.
למה המדוקקים כן יותר טובים? להדבקת ריצוף?
אריח גדול המדמה זכוכית 60*120 יש מה לדרוש בו את המדוקק דווקא?או לחילופין- באריחים גדולים במיוחד מה שאריח רגיל לא יכול לתפקד בכזה גודל (200X300 וכדו')
מה הכוונה מדמה זכוכית? ברמת הברק שלו?אריח גדול המדמה זכוכית 60*120 יש מה לדרוש בו את המדוקק דווקא?
נקראת סיבה מספקת ומומלצת למראה הסופי?
אני לא עשיתי מדוקק.
אבל לצערי העבודה לא יפה ורואים את העובי.
אז בדיעבד ממליצה לך כן לעשות מדוקק, ללא קשר למראה הזכוכיתי.
לא כולם אוהבים שזה לא סימטריבכללי הגודל של 60*120 יוצא ממש מרשים ויפה
הגודל ממש מרשיםלא כולם אוהבים שזה לא סימטרי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: