אין לי בעיה שתגידו שזה שטויותחוץ משטויות אין מה להגיב,
איך חיסנו חיידר כשהחיסון בכלל לא מוכן?????
לא היה מקרה כזה.אין לי בעיה שתגידו שזה שטויות
השאלה אם היה כזה מקרה או לא היה (כך סיפרו לי קובי משפחה לא דתיים)
לא חיסון קורונה! חיסון שפעת
ולא משנה איזה חיסון, מעניין אותי אם יש שינוי במדיניות החיסונים
חשבתי שהכוונה לחיסוני קורונה, סליחהאין לי בעיה שתגידו שזה שטויות
השאלה אם היה כזה מקרה או לא היה (כך סיפרו לי קובי משפחה לא דתיים)
לא חיסון קורונה! חיסון שפעת
ולא משנה איזה חיסון, מעניין אותי אם יש שינוי במדיניות החיסונים
במה חיסנו אותם?אצל בן של חברתי חיסנו ללא אישור, היה להם אישור מתחילת שנה, וכשהגיע החיסון לא שאלו בכלל את ההורים
פוליפמיה או אייך שקוראים לזה של גיל 14במה חיסנו אותם?
בשבבים.במה חיסנו אותם?
אז היה להם אישור מתחילת שנה, מי שלא שם לב עם מה הוא חותם בעיתו.אצל בן של חברתי חיסנו ללא אישור, היה להם אישור מתחילת שנה, וכשהגיע החיסון לא שאלו בכלל את ההורים
אני חושבת שיש חובה לאישור טרי,אז היה להם אישור מתחילת שנה, מי שלא שם לב עם מה הוא חותם בעיתו.
אני חושבת שיש חובה לאישור טרי,
האמא בכלל לא ידעה על קיומו של החיסון הזה.
ואגב הבחור במצב לא טוב כבר שנתיים. אבל אינני יודעת מה בדיוק קרה
פעם שמעתי שזה בעייתי החיסון הזה ולא עושים את זה בציבור החרדיפוליפמיה או אייך שקוראים לזה של גיל 14
פפילומהפוליפמיה או אייך שקוראים לזה של גיל 14
לא בעייתי. מיותר (וודאי בגיל 14).פעם שמעתי שזה בעייתי החיסון הזה ולא עושים את זה בציבור החרדי
זה נכון ?
לא מבחינת החומר שבו אלא הסיבה שנותנים אותה
בתחילת השנה חותמים על אישור עקרוני (שגם אמור להיות הצהרה על בריאותו של הילד ו/או בעיות רפואיות שחשוב שהצוות ידע עליהן, וכן על כשירותו או אי כשירותו להשתתף בפעילויות שונות מטעם בית הספר)אז היה להם אישור מתחילת שנה, מי שלא שם לב עם מה הוא חותם בעיתו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: