דרוש מידע חיסון

מראות

משתמש חדש
הי עשיתי לבת שלי בגיל שנה תחיסונים המקובלים חוץ מהמחומשת כי לא יכלה לקבל אותה ועכשיו היא בת שנה וחודשים ועכשיו עשיתי לה סיום שני ועדין יש לה חום עד 9 זה יכול להיות כזה המון זמן וחום כזה גבוהה?

C

משתמש מקצוען
הי עשיתי לבת שלי בגיל שנה תחיסונים המקובלים חוץ מהמחומשת כי לא יכלה לקבל אותה ועכשיו היא בת שנה וחודשים ועכשיו עשיתי לה סיום שני ועדין יש לה חום עד 9 זה יכול להיות כזה המון זמן וחום כזה גבוהה?
את מתכוונת שיש לה חום 39? בהחלט יכול להיות עד 3 ימים. חכי למחר.
אם עד מחר לא יורד - תפני לרופא, יכול להיות שזה בסדר, ויכול להיות שהיא מפתחת מחלה.

מראות

משתמש חדש
כן התכוונתי 39 תאמת שאתמול ההיתי איתה ברופא עינים ופתאום היום פיתחה דלקת עם הפרשות בעין אחת מוזר לא יודעת כבר למה זה קשור אולי לחיסון אולי לטיפות ששמו לה ברופאה עינים

סייבר

משתמש מקצוען
לא תמיד החום קשור לחיסון... תעקבי אחריה , תראי שהיא עירנית ולא אפטית , אם החום יורד עם משככי כאבים או שלא , זה נתונים חשובים להבין מה רמת הדחיפות... מנסיון שלי אחרי חיסון פוליו לבת שנה ושמונה, ביום השלישי היא התעוררה עם 40 מעלות שלא הצלחתי להוריד כמה שעות, ובהתחלה קישרתי את זה לחיסון, רופא אמר לי לחכות לבדיקות דם מחר, אבל לא חיכיתי וב''ה הגענו לבית חולים בזמן, היה לה משהו אחר לחלוטין (חיידק) שככל הנראה לא קשור בכלל לחיסון והקב''ה עזר והיא טופלה בזמן.
אז פשוט תיהיי עירנית.
רפואה שלימה!

מקל קסמים

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
החיסון של גיל שנה יכול להיות עם חום גבוה מאד.
אצל הבן שלי היו 40 מעלות.
גם דלקת עיניים אופיינית מאד לחיסון הזה

מראות

משתמש חדש
את כל החיסונים עשתה ממזמן חוץ מהמחומשת שעשתה השבוע זה יכול לעשות דלקת עינים החיסון של המחומשת?? תודה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  1  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה