מידע שימושי חיסון אחרי החלמה, כדאי?

מצב
הנושא נעול.

שועלית

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
בנט הודיע שאנשים אחרי חיסון שני ולפני שלישי נדבקים הרבה,
יותר ממחלימים לא מחוסנים - סרבני חיסונים כהגדרתו.
והוא מסביר איך זה יכול להיות , כי אלו שהתחסנו מרגישים בטוחים ולכן לא שמים מסכות, מתקהלים ולא שומרים על הגיינה,
ואילו אנשים שלא התחסנו נמצאים בבתים כל הזמן ונשמרים מאוד.
אין לי מושג מאיפה הוא קיבל את הנתונים האלו, אבל משהו בהם לגמרי מעוות.
ואם הוא בעצמו מודה שאחרי החיסונים ההדבקה גבוהה אז אין לי מושג על מי לסמוך לגבי נתונים וסטטיסטיקות,
הרי הרבנים גם נשענים על הנתונים של משרד הבריאות וההוראות שלהם,
אבל עם משפטים מוזרים כאלו מראש הממשלה אז לכו תדעו...

אסתי 15

משתמש מקצוען
שואלת בשביל להרגיע את חברתי שמאד מפחדת
האם יש כאן למישהי נסיון בחיסון במצב מיוחד? מה הכללים לזה? האם לא מסוכן? איך ההרגשה אחרי החיסון? באיזה שלב התחסנת? תזכו למצוות!
אין לי נסיון כזה.
אבל המצבים הפוכים התפרסמו ברבים לצערינו הרב.
בגל השלישי שכבו יולדות במצב קשה ביותר, איך אפשר לשכוח את הבעלים המתחננים שנתפלל על נשותיהם ואם ילדיהם... ואז כל הרבנים קראו לנשים להתחסן, וכל ההריוניות התחסנו בהמונן.

D

Deleted 66182

אורח
מחלימות
אין לי נסיון כזה.
אבל המצבים הפוכים התפרסמו ברבים לצערינו הרב.
בגל השלישי שכבו יולדות במצב קשה ביותר, איך אפשר לשכוח את הבעלים המתחננים שנתפלל על נשותיהם ואם ילדיהם... ואז כל הרבנים קראו לנשים להתחסן, וכל ההריוניות התחסנו בהמונן.
מחלימות??

D

Deleted 66182

אורח
לא. אבל אנחנו כל הזמן שומעים על מחלימים שנדבקים שנית, והסיפורים האלו הוכיחו שהריון עם קורונה זה שילוב שעלול להיות מסוכן :(
הרופא שלה אמר שלא חובה אלא רצוי והרב שלה -להבדיל-אמר לשאול תרופא...

שולי איטח

משתמש מקצוען
האם יש כאן למישהי נסיון בחיסון במצב מיוחד? מה הכללים לזה? האם לא מסוכן? איך ההרגשה אחרי החיסון? באיזה שלב התחסנת? תזכו למצוות!

אני מחלימה לפני כשנה התחסנתי בתחילת שליש שני מייד כשיצא החיסון למחלימים
שאלתי את בני פישר וגם את פרופסור סמואלוב ואמרו לי חד משמעי להתחסן (אולי תלוי מצב וגיל אבל מדבריהם היה נשמע לכולם)
הרגשתי כאב ראש קטן ואולי קצת חום נמוך באותו יום למחרת קצת חולשה -לא מצב של חולי עבדתי ותפקדתי רגיל
מקום החיסון הציק מעט כיומיים

D

Deleted 66182

אורח
..

קבצים מצורפים

• tguva33.mp4
    16.9 MB
נערך לאחרונה ע"י מנהל:

ספריות

משתמש מקצוען
בחכמת נשים יש אשכולות שלמים על הנושא - אם יש לך מישהי עם גישה לשם יש שם ממש הרבה מידע

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה