וזה רק למי שזכאי למענק עבודה נכון?משנה הבאה 2025 - עבור שנת 2024
זה בעצם השנה הנוכחית, אבל תמיד מקבלים בשנה שלאחריה
זה על בסיס מענק עבודה הקיים אבל הזכאות וההכנסה המזכה הורחבהוזה רק למי שזכאי למענק עבודה נכון?
צריך דווקא שני ילדים במשפחה בשביל לקבל את התוספת, או מספיק שיש לנו רק ילד אחד?ניסיתי לפשט קצת את הטבלאות של מענק עבודה
שימו לב שזה מדבר על משכורת של הורה אחד, אם המשכורת של בן הזוג מוריד את הממוצע החודשי זה משנה את הסכומים
כמו כן זה לא כולל הורה יחיד שהטבלאות אצלו שונות
צפה בקובץ המצורף 1599282
צפה בקובץ המצורף 1599280
התוספת היא על כל ילד בפני עצמוצריך דווקא שני ילדים במשפחה בשביל לקבל את התוספת, או מספיק שיש לנו רק ילד אחד?
ראיתי שרשום בכותרת "משפחה עם שני ילדים".התוספת היא על כל ילד בפני עצמו
וזה מה שעניתי שהזכאות היא על כל ילד בפני עצמו, גם על ילד אחד זכאיםראיתי שרשום בכותרת "משפחה עם שני ילדים".
והשאלה היא אם יש לי רק ילד אחד, האם אני אהיה זכאי לתוספת?
לא צריך שיהיו 2 ילדים במשפחה, ולפחות אחד מהם בן 0-3? ככה משמע מהכותרת.וזה מה שעניתי שהזכאות היא על כל ילד בפני עצמו, גם על ילד אחד זכאים
תסתכל טוב מתחת לכותרת יש שם טבלה על ילד אחד וטבלה על 2
יוווו, זה כותרת שאני ערכתי בעצמי אל תעשה בזה למדנותלא צריך שיהיו 2 ילדים במשפחה, ולפחות אחד מהם בן 0-3? ככה משמע מהכותרת.
חחח בכסף צריך להיות בטוחים שמקבלים. לא שווה לי להיות מופתע אחרי שבניתי על הכסף.יוווו, זה כותרת שאני ערכתי בעצמי אל תעשה בזה למדנות
מספיק ילד אחד
הסיבה שרשמתי משפחה עם 2 ילדים זה בגלל משפחה עם 3 סכומי הזכאות שונים
ומשפחה עם ילד 1 זה כמו 2
על 2024, נכון?אגב את התוספת על המענק עבודה זה רק בשנה הבאה, כן?
הייתי שמח להבין ברור מה התוספת.בדיוק
על 2024
וכמו כל מענק עבודה משולם בשנה שלאחריה
היום קיבלתי את המענק על 2023
לאיש דרך מעכשיו לדעת אם בשנה הבאה אהיה זכאית למענק עבודה על 2024?
אני יודעת מה ההכנסה שלי ב2024 אני רק לא יודעת אם אהיה זכאית או לא לאחר שהגדילו את הזכאות.תלוי כמה הכנסה יהיה השנה-2024
מאמינה שגם ישנו קצת את הקריטריוניםאני יודעת מה ההכנסה שלי ב2024 אני רק לא יודעת אם אהיה זכאית או לא לאחר שהגדילו את הזכאות.
כלומר, שילד שכבר מלאו לו 3 בשנת המס - לא מקבל.עובד שהוא הורה לילד אחד או יותר שטרם מלאו לו שלוש שנים במהלך שנת המס שבשלה נתבע מענק לפי חוק זה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: