יש מפזר חום וספירלות יחד אני קניתי מקווה להיות מרוצה זה חדש מהיום.לדעתי מתאים מפזר חום.
תעדכני איך הוא.יש מפזר חום וספירלות יחד אני קניתי מקווה להיות מרוצה זה חדש מהיום.
מפרט טכני HAH מוצר ארכיון - 2800B Semicom
לפניכם מפרט טכני של HAH-2800B Semicom. כל הנתונים שחייבים לדעת כדי לבחור נכון! זאפ השוואת מחירים מציגים לכם את כל המידע שעוזר לכם להשוות.www.zap.co.il
קולע!!!הכי מהיר-מפזר חום
הכי נעים-תנור ספירלה (יותר איטי)
תודה על ההגדרה!הכי מהיר-מפזר חום
הכי נעים-תנור ספירלה (יותר איטי)
תלוי מה הגודל של האמבטיהתודה על ההגדרה!
כמה זמן צריך להדליק תנור ספירלה לפני רחצה?
יש לכם דגם ספציפי מומלץ?
יש "אלקטרו חנן" מומלץ ואמין מאוד!יש לכם דגם ספציפי מומלץ?
אצלי הניסיון הפוך...גם אני ממליצה מאד על אלקטרו חנן . מנסיון-הדגם השני לא מחזיק מעמד יותר אך כן מחמם יותר. אולי כי מקור החום פחות סגור.
בבקשה תעדכני איך התנור החדש.יש מפזר חום וספירלות יחד אני קניתי מקווה להיות מרוצה זה חדש מהיום.
לפניכם מפרט טכני של HAH-2800B Semicom. כל הנתונים שחייבים לדעת כדי לבחור נכון! זאפ השוואת מחירים מציגים לכם את כל המידע שעוזר לכם להשוות.www.zap.co.il
בבקשה תעדכני איך התנור החדש.יש מפזר חום וספירלות יחד אני קניתי מקווה להיות מרוצה זה חדש מהיום.
יש לי אותתו באמבטיה קטנהדגם 2
תודה על הפירוט והתמונות!יש "אלקטרו חנן" מומלץ ואמין מאוד!
שתי דגמים
1. תנור הלוגן/אינפרא (75 ש"ח+-)
2. תנור רגיל של פעם... החיסרון שלו שהוא מתחמם יותר לאט וגם הוא יותר יקר אבל הוא מחזיק יותר שנים(140ש"ח+-)
דגם 1
דגם 2
בהצלחה!
יכול להיות שזה ישן?יש לי אותתו באמבטיה קטנה
וקפוא!!!
אני משווה עם התמונה והספירלות כשהן חמות נראות בהירות יותר
לא אדומות
יכול להיות בעיה בהתקנה?
זה לא מיועד לאמבטיה כי זה לא מחמם את כל החדר אלא יותר ממקד את החום למי שעומד ממול@ליטאי פשוט
מצרפת תמונה ממה שיש לנו כרגע וזה לא מספיק. האם דגם 1 מחמם יותר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: