העיצוב המושלם
משתמש צעיר
כל שנה מחדש חוזר הפרסום שלהם
מישהו קנה את ויודע להגיד אם זה מומלץ
מבחינת איכות החום
בטיחות
זולל חשמל?
מישהו קנה את ויודע להגיד אם זה מומלץ
מבחינת איכות החום
בטיחות
זולל חשמל?
באיזה איזור בארץ?לי יש בחדר ילדים.
מחמם מאד טוב, הבעיה שאין רמות חימום ולפעמים זה כבר מידי חם. (אני עושה עם שעון שבת שידלק ויכבה)
מומלץ לא להתקין מעל מיטה של ילדים, כי מי שמתחת לזה, יהיה לו מידי חם.
ירושליםבאיזה איזור בארץ?
מאיפה הידע שזה צורך פחות חשמל?גם לי יש,
ממולץ מאד, ממש נעים וחמים בחדר.
משאירים על שעון שבת.
צורך הרבה פחות חשמל משאר אמצעי החימום, וגם בטיחותי.
לא מדויקלוקח בין W600 - 850W, בעוד שמכשירי חימום אחרים כגון רדיאטור ומזגן לוקחים כ2000W - 2500W/
כנראה בגלל זההפאנלים על שעון שבת לסירוגין)
מזגן 1 כ"ס לוקח לחימום כ-800W ובחדר קטן הוא גם מכובה עם הטרמוסטט בערך חצי מהזמן (תלוי במעלות ובקור). לפי זה דוקא המזגן יכול להיות חצי מחיר..לוקח בין W600 - 850W, בעוד שמכשירי חימום אחרים כגון רדיאטור ומזגן לוקחים כ2000W - 2500W/
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: