נשמע טוב!לאחר שנה וחודש, אנו נפרדים מהמדור האהוב.
במקומו, כך מקווים, יעלה מדור חודשי שיעסוק בפיתוח כתיבת שירה, דרך אתגרים ומשימות של צורה.
הפרטים המדוייקים עדיין בבנייה, ויתפרסמו בעז״ה בקרוב, ״אחרי החגים״.
רק שירה?לאחר שנה וחודש, אנו נפרדים מהמדור האהוב.
במקומו, כך מקווים, יעלה מדור חודשי שיעסוק בפיתוח כתיבת שירה, דרך אתגרים ומשימות של צורה.
הפרטים המדוייקים עדיין בבנייה, ויתפרסמו בעז״ה בקרוב, ״אחרי החגים״.
?רק שירה?
אי אפשר לתת שם מקום גם לאלה המתחברים למילים בלתי מתחרזות, בשורות ארוכות יותר?...
יותר נוח שיש גיוון בנושאים שונים. אבל - דינא דמלכותא דינא.?
הרי למטרה זו קיים ניצב ועומד האתגר הדו-שבועי לסוגיו.
אבל הוא לא הוגבל לכתיבה בלבד... הנה למשל הפעם-מתוך 5 קטעים שהועלו בינתיים באתגר הדו שבועי... 3 הם שירים.?
הרי למטרה זו קיים ניצב ועומד האתגר הדו-שבועי לסוגיו.
זה בהחלט חריג בנוף.אבל הוא לא הוגבל לכתיבה בלבד... הנה למשל הפעם-מתוך 5 קטעים שהועלו בינתיים באתגר הדו שבועי... 3 הם שירים.
חריג שהולך ומתפשט...זה בהחלט חריג בנוף
פתחו פה פתח...היוצר מהפורום הזה יכתוב סיפור או שיר,
לא בדקתי, אבל אם אני לא טועה, את השירים באתגרים כתבו משתמשים חדשים.חריג שהולך ומתפשט...
חלילה, למה?אני אגלה שאני משוררת עם כשרון אדיר ולא מנוצל
או-אז אבעט מקרב המשוררים כאן
באשמת צמצום שטחי מחייתם....
זורקת רעיון לאתגר חודשי, חושבת שזה יכול להועיל לכולם;לתחום את רוב העיסוק בה למסגרת מוגדרת, ולאפשר לרוב השוטף בפורום לעסוק בסוגי כתיבה מפרנסים יותר,
זורקת רעיון לאתגר חודשי, חושבת שזה יכול להועיל לכולם;
ניסוי של מגוון כיווני כתיבה. ואבהיר:
לדוג' חודש אחד ניסוי של כתיבת כתבה שיווקית .(ע"ע מאמרו המדהים של גלנט)
חודש אחד חיקוי של סגנון כתיבה השייך לאחד/ת הסופרים/ות הגדולים. (לדוג' סגנון ספרי ממלכה במבחן)
חודש אחר כתיבת סנאפשוט. (@לילך אור העלתה פעם קטע יפהפה כזה)
ועוד מגוון רב כמו; כתיבת סיפור בזמן הווה, כתיבת סיפור בדו-שיח, כתיבת סיפור לספרות ילדים וכדו'.
שכבר עלה ככתבו וכלשונו.כתיבת סיפור בדו-שיח
חשבתי שהאתגרים הדו שבועיים באים לשפשף את הכתיבה באופן כללי, לא של סגנונות כתיבה מסויימים.אכן לאתגרים כאלו בדיוק מיועד מדור האתגר הדו-שבועי. לבחירת המנצחים.
הדו שיח בצ'אט?חודש אחר כתיבת סנאפשוט. (@לילך אור העלתה פעם קטע יפהפה כזה)
דומני שזה היה זה.הדו שיח בצ'אט?
קבלתי על כך בעבר,זורקת רעיון לאתגר חודשי, חושבת שזה יכול להועיל לכולם;
ניסוי של מגוון כיווני כתיבה. ואבהיר:
לדוג' חודש אחד ניסוי של כתיבת כתבה שיווקית .(ע"ע מאמרו המדהים של גלנט)
חודש אחד חיקוי של סגנון כתיבה השייך לאחד/ת הסופרים/ות הגדולים. (לדוג' סגנון ספרי ממלכה במבחן)
חודש אחר כתיבת סנאפשוט. (@לילך אור העלתה פעם קטע יפהפה כזה)
ועוד מגוון רב כמו; כתיבת סיפור בזמן הווה, כתיבת סיפור בדו-שיח, כתיבת סיפור לספרות ילדים וכדו'.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: