לא קשור, אין לי מושג איך נטענו לי ציטוטים מאשכולות שאפילו לא ביקרתי בהם... מתנצלת מראש מכל מי שצוטטה בטעות, אני כבר לא יכולה לערוך, שלחתי בקשה למחוקמזל טוב
מהמם
רק לא הבנתי מה הקשרשל הציטוט שלי לכאן...
לא נורא העיקר שהילדה בובהה
לא קשור, אין לי מושג איך נטענו לי ציטוטים מאשכולות שאפילו לא ביקרתי בהם... מתנצלת מראש מכל מי שצוטטה בטעות, אני כבר לא יכולה לערוך, שלחתי בקשה למחוקמזל טוב
מהמם
רק לא הבנתי מה הקשרשל הציטוט שלי לכאן...
לא נורא העיקר שהילדה בובהה
תודהאני מתנצלת, וזה ממש מוזר כי לא היו לי ציטוטים טעונים ולא נכנסתי לאשכול הזה, אבל אין לי כבר אפשרות עריכה...אולי אחת המנהלות @ה. בקר תוכל לערוך
רואה עכשיו הרבה הודעות שאין לי מושג איך נטענו...אולי זה מנפלאות אחרי הלידה
תודה בניוואו.
איזה יופי של בגדים
ומזל טוב
המון נחת
בלי עין הרע טפו חמסההיא יפיופה
ackermanella@Ella
איך אוכל ליצור איתך קשר לגבי המוצרים שלך?
וואי איזה מחמאה שווהאלההה
זה מושלם!!!!! ממש!! מ-ה-מ-ם!!
את אלופהההה ברמות זה בכלל לא נראה עבודת יד כמובן שזה אמור להיות מחמאה... ---- יד מקצועית במיוחד!!
תמשיכי להצליח!
שיהיה במזל טוב, והרבה הרבה נחת!
ו... נוו הגיעו התמונות? מחכים בכליון עיניים
רק עכשיו שמתי לב אז סליחה על האיחור, מקווה שאת עדיין מקבלת
מזל טוב
תינוקת מהממת.
הרבה נחת ושמחה.
הקולקציה נדירה.
אהבתי הכל.
תודה תודההרבה מזלטוב!
רק עכשיו ראיתי...
היא בובה והבגדים משווו
מחכה כמו כולם לתמונות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: