זה1] לי אישית עזר מאוד כמה תוספי תזונה של פורוור, אני לא זוכר מה הם נתנו לי (זכורני שזה היה שילוב של פרופוליס, משקה אלוורה, ושום - אבל אני לא זוכר את המינונים) וזה נעלם לי.
אפשר פרטים? מס. טלפון וכתובת?ש אדם בבת ים דת"ל בשם טל לוי
איזה אנטיביוטיקה לקחתם ? לי לפני שנה היה ממש קשה מאוד עם האנטיביוטיקה.לקחתי את אנטיביוטיקה המומלצת, אפילו לא המשולשת וכמובן, שינוי תזונתי, בלי סוכרים, שומנים - (שמן) ולהפחית בפחממות. וב"ה, נגמר.
בריאות איתנה לכם.אני בלית ברירה קניתי זה תרכובת של 3 אנטיביוטיקות ביחד עם תוספים של פרוביוטיקה
ורגע לפני שהתחלתי
הבנת שהקופסאות על המדף יהיו יותר תועלתיות והסתפקתי בשמירה על תזונה בריאה
כ"א לפי מה שיגידו לו
אני רק רוצה שלא תחשוב שאני לא מבין את הסבל
היה לי שברים ביד היה תקופה ארוכה עם דלקת ראות וכו' ב"ה ככה גודלים....
אני אדם בריא אך אני מאוד מהר נדבק
2 דברים זכורים לי מכל השנים שלי ככאבים בלי סוף ויסורי איוב יותר משבר עם תזוזה או כל דבר אחר...
הליקובקטור גמר אותי במשך חודשיים
ולפני כמה שנים סינוסיטוס הוא היה איתי למשך 4 חודשים ונפרדתי ממנו בסוף בביה"ח
שתיהם היו יסורים שלא נגמרים שאין להם פתרון לנפש..........
אני מאחל לך בריאות שלמה וחיים מאושרים!!!!!!!!!!!!!!
אפשר לדעת מה המקור של הקובץ? מי כתב אותו?רק שינוי תזונתי יביא את הפתרון המיוחל.
קריאת הקובץ הבא תסייע לכם לעשות את השינוי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: