הניגון היהודי מה בין ניגון יהודי לזמר חילוני
המלחין הרב הלל פלאי שליט"א מומחה למוזיקה הרב יעקב אלזרקי שליט"א
dvirmedia.com
תודה רבה!הניגון היהודי מה בין ניגון יהודי לזמר חילוני
המלחין הרב הלל פלאי שליט"א מומחה למוזיקה הרב יעקב אלזרקי שליט"אdvirmedia.com
זה סט שירים שנשמעים בקניונים,,,,תודה רבה!!סט קיץ רגוע 2023 !!!
סט קיץ רגוע 2023 ממיטב השירים החדשים!!!לנסיעה🚌למיטה🛌או סתם למנוחה🛋️😜😜😜😜תפעילו ווליום🔇🔈🔉🔊..ו........נצא לדרךךךך!!!---------------------------אל תשכ...www.youtube.com
סתם הערה, כל שיר שהוא לא מאה אחוז חלק תחשוב בראש האם היית רוצה שהוא יעלה לך פתאום בראש אחרי שנה. או שנתיים.ומוזיקה זה אחד הדברים שמשפיעים על הרגש והנפש...
בתור אחד ששמע הכל לצערי זה אחד הדברים שזיקים לאדם נזקים פנימיים ...
סליחה שנשמעתי קצת משגיח אבל זה האמת ! ואני לא כזה פרום אבל אם היה שהיה לי חשיפה רק לשירים אותנטים.... על זה אני מצר!
תחשוב בראש האם היית רוצה שהוא יעלה לך ב"נעילה" של יום כיפור / קבלת פנים של חופה או חופה / או ליד חולה ברגעיו האחרונים,,,,סתם הערה, כל שיר שהוא לא מאה אחוז חלק תחשוב בראש האם היית רוצה שהוא יעלה לך פתאום בראש אחרי שנה. או שנתיים.
מאוד קשה להוציא שיר מהראש
אפילו סתם באמצע יום רגיל.תחשוב בראש האם היית רוצה שהוא יעלה לך ב"נעילה" של יום כיפור / קבלת פנים של חופה או חופה / או ליד חולה ברגעיו האחרונים,,,,
או לחילופין בשעת שמחה ליד המערה בל"ג בעומר לאחר הדלקת מדורה ע"י רבי וכד' או שמחת תורה בבית הכנסת או תדמיינו לבד רגעים נעלים וגבוהים ,
שימו את השיר ובחנו את עצמכם בלי להתכחש לנקודה הפנימית היהודית האותנטית,,,,
כנראה אתה כ"כ במקום אחר ....ממליץ לשמוע לפני שמגיבים שטויות
טיפ לחיים!
ממה אתה רוצה להנות שאפי' אתה לא יודע מזה???אני רוצה ליהנות רק זה חסום לי, מי יכול להעלות באופן אחר???
הוא סך הכל רוצה לשמוע מחרוזת, למה לא?ממה אתה רוצה להנות שאפי' אתה לא יודע מזה???
הלך הפילטר?
בגלל שזה נשמע לא צ’ול זה מעניין אותוממה אתה רוצה להנות שאפי' אתה לא יודע מזה
מה היתה המטרה?תבקשו רשות ממי שפתח את האשכול להסב אותו לדיון על שירים ישראלים -חרדים ומה שביניהם
או שתפתחו אשכול חדש
הנושא יצא מכלל פרופרציה ביחס למטרת האשכול
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: