בגל הראשון לצערינו זה היה מאוד ברור.
לצערינו ממש לא נכון
בגל הראשון נפטרו שהשם ישמור כאלו שנזהרו יותר מכולם...
בגל הראשון לצערינו זה היה מאוד ברור.
בהחלט נכון, יש מהנפטרים כאלו ששמרולצערינו ממש לא נכון
בגל הראשון נפטרו שהשם ישמור כאלו שנזהרו יותר מכולם...
בהחלט נכון, יש מהנפטרים כאלו ששמרו
אבל גם הם היו בקרבת מקום לאנשים שלא שמרו
בכל מקרה היו בערים ששם בתחילה שמרו פחות...
משער שגם הכותב/ת הבין את כוונת דברי.טוב,
אני מכירה נפטרים שלא יצאו מפתח ביתם מאז שהחלה הקורונה
ושלא הכניסו אף אחד לא בריא או שלא נשמר לביתם
ובכל זאת נגזירה עליהם גזירת שמים...
קשה מאוד להאמין לזה, מה נעשה. ברור לכולם שהם נדבקו ממישהו ולא יצרו את הנגיף בתוך הבית שלהם.טוב,
אני מכירה נפטרים שלא יצאו מפתח ביתם מאז שהחלה הקורונה
ושלא הכניסו אף אחד לא בריא או שלא נשמר לביתם
ובכל זאת נגזירה עליהם גזירת שמים...
ובכל מקרה בני ברק שמקפידה ביותר על מסכות יותר מכל איזור חרדי אחר - לא מוכיחה נתונים יותר טובים ..
מה זה נקרא להקפיד ביותר על מסיכות?ובכל מקרה בני ברק שמקפידה ביותר על מסכות יותר מכל איזור חרדי אחר - לא מוכיחה נתונים יותר טובים ..
קשה מאוד להאמין לזה, מה נעשה. ברור לכולם שהם נדבקו ממישהו ולא יצרו את הנגיף בתוך הבית שלהם.
יש לי תחושה שכל נפטר קורונה הקרובים שלו מרגישים מחוייבים להצהיר מיד שקר לתקשורת שהוא שמר באדיקות על כל הכללים, כדי שח"ו לא יצא שם רע על המת.
נשמח גם לקרוא את זהקראתי על מחקר בגרמניה שטען שחובת לבישת המסכות צמצמה שם את קצב הגידול היומי במספר החולים החדשים בין 40-60 אחוזים!
וכן קראתי על בדיקת מודלים מתמטיים לפיהם המסקנה היא שכשלא נמצאים בסגר, לבישת מסכות על ידי כולם עשויה להוריד את כמות המתים ביותר מפי שתיים!
נשמח גם לקרוא את זה
נכוןמוחה!
גרה באשדוד, והייתי בשבוע שעבר בב"ב.
לא ראיתי הבדל בכמות החובשים מסכות.
גם פה באשדוד אפשר לומר ש-95% (לפחות אם לא יותר) חובשים מסכות, ואני גרה על ציר ראשי שכל רגע נתון עוברים הרבה מאוד אנשים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: