אשמח מאוד להמלצה על יועצי השקעות לנדלןאפשר, אבל לא בפורום ציבורי. אם תשאירו כתובת מייל או טלפון, אפשר בשמחה
אלי פרוש!אשמח מאוד להמלצה על יועצי השקעות לנדלן
תודה רבה!
aa0527605464 בג'ימייל
אשמח מאוד להמלצה על יועצי השקעות לנדלן
צחי קווטינסקיאשמח מאוד להמלצה על יועצי השקעות לנדלן
תודה רבה!
aa0527605464 בג'ימייל
גם לי זה צרם מאדאיזה אומץ יש לה לשלוח מייל עם כותרת מאוד מבטיחה ובטוחה -"עליית המחירים התחילה!!"",
והכל בגלל ירידה קטנה של רבע אחוז.
לא התרשמתי בכלל.
אם רק תעברו על החצי שנה האחרונה של הפרויקטים שאושרו בפינוי בינוי בערים השונות מדובר בעשרות אלפי דירות
הערה חשובה: בפינוי בינו -המפונים גם צריכים דירהלפי הלמ"ס
מתחתנים בישראל כ37000 זוגות יהודים ועוד כ15000 ערבים ונוצרים
נפטרים בשנה בישראל 52000 איש אם נחלק זאת לזוגות זה אומר 26000 זוגות גם אם נוריד ילדים ורווקים וכדו' ל"ע
עדיין אמורים להתפנות קרוב ל20000 דירות בשנה
נבנים עשרות אלפי דירות בשנה
שמישהו יסביר לי כיצד יש עדיין מחסור בדירות כמובן יש רווקים חילוניים ששוכרים דירות ולא נרשמים כנשואים עדיין
משהו בשקר הזה לא מסתדר
אם רק תעברו על החצי שנה האחרונה של הפרויקטים שאושרו בפינוי בינוי בערים השונות מדובר בעשרות אלפי דירות חוץ מההגרלות והשיווקים של של רמ"י פשוט תדפדפו בביזפורטל נדל"ן ועוד אתרים ותבינו שמישהו במצוקה ומנסה לעבוד עלינו שיש מחסור כדי שנמשיך לשלם כמו פתאים
לא לקחתם בחשבון כמה זוגות מחזיקים במספר דירות בבעלותם.שמישהו יסביר לי כיצד יש עדיין מחסור בדירות
וגם אחרי זה, מדינה תעשה הכל כדי שהמחירים לא ירדו.מישהו במצוקה ומנסה לעבוד עלינו שיש מחסור כדי שנמשיך לשלם כמו פתאים
במה הוא עזר לכם?אני קניתי דרך קליין רכטשפר.
אני קניתי דרך קליין רכטשפר.
אנחנו קנינו דירה להשקעה באנגליה עם תשועה שנתית של 11.8% (בחישוב הכי נמוך שיכול לצאת) וגם מחיר ההשקעה יוצא ממש זולבלת"ק
יש מישהו שקנה דירה בליווי של מישהו,
ויכול להמליץ?
תודה
(לא קרוב של מישהו שקנה וכדו' רק מישהו שממש קנה)
וכן לא משתמש חדשבלת"ק
יש מישהו שקנה דירה בליווי של מישהו,
ויכול להמליץ?
תודה
(לא קרוב של מישהו שקנה וכדו' רק מישהו שממש קנה)
תוכלי לתת יותר פרטים ודרך מי? כמה הון עצמי. לפני כמה זמן והאם באמת התשואה דופקת??אנחנו קנינו דירה להשקעה באנגליה עם תשועה שנתית של 11.8% (בחישוב הכי נמוך שיכול לצאת) וגם מחיר ההשקעה יוצא ממש זול
אני הייתי בליווי הפרמיוםמישהו התנסה באופן אישי ברכישת דירה להשקעה דרך חיה ברנדויין - "אפשר נדל"ן"
בתוכנית שהיא מציעה - "ליווי פרימיום/זהב"
אם כן, אשמח לשמוע כל מידע, האם הייתם מרוצים, האם העלות של הליווי אכן מצדיקה את עצמה וכו'
אשמח לשמוע המלצות (דיס, באישי)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: