נעוץ מעלה ולאורך כל האשכול.איפה הכללים?
אם אחליט שזה אנגרם, אז רק המילה חלק יכולה להיות נורמלית, ואולי מתייחסת למילה הראשונה בחידה שלך,כחלוימק
הכחלוימק באמת משלב רק שני מילים (נורמליות, וחלק אינה אחת מהן). ובכל זאת זה מורה בבירור על מונח בן שלוש מילים, יש פה איזה תחכום.אם אחליט שזה אנגרם, אז רק המילה חלק יכולה להיות נורמלית, ואולי מתייחסת למילה הראשונה בחידה שלך,
אבל מה עם היתר? יש עוד 2 מילים.
החלק של הערבוב אמור לכלול את כל ההגדרה שבחידה, ובנוסף - הגדרה נוספת למשמעות של החידה.
הערות כאן לא באות להוריד,
אלא להתכוונן להגדרות המדוייקות ושכולנו נהנה.
במקרה כאן מנסים כאן כמה לפתור, וזה לא פתיר, משמע חסר בהגדרה נכונה
אז אין דבר כזה שחלק של הגדרה לא יכלול את מלוא המשמעות שלה, כלומר: ה כחלוימק הוא רק 2 מילים מתוך ה- 3 של החידה שלך,הכחלוימק באמת משלב רק שני מילים (נורמליות, וחלק אינה אחת מהן)
ובכל זאת זה מורה בבירור על מונח בן שלוש מילים, יש פה איזה תחכום.
אני אומר על הסיפון "מי זורק כסמי אוזניים לכיור"???זה באמת קשה. אז אעזור קצת:
זה מה שאני אומר על הַסִּיפוֹן
זו הגדרה למילה השלישית? או ל- 3 המילים?הַסִּיפוֹן
עצם העירבוב נותן את המילה השלישיתאז אין דבר כזה שחלק של הגדרה לא יכלול את מלוא המשמעות שלה, כלומר: ה כחלוימק הוא רק 2 מילים מתוך ה- 3 של החידה שלך,
וזה נוגד את הכללים.
מה כוונה זה?
לא, זו הגדרה לכל המונח, על כל מילותיו.זו הגדרה למילה השלישית? או ל- 3 המילים?
ואם כבר - אז אפשר לתת הגדרה למילה ה - 3 ?
אין בעיה, רמז על האנגרם שערבבת לבד, יש?עצם העירבוב נותן את המילה השלישית
אופס, אני שם לב עכשיו שלא דייקתי המילה היא כחלויקם (לא קריטי, גם מה שכתבתי בתחילה נכון, אבל כך יותר מדויק)אין בעיה, רמז על האנגרם שערבבת לבד, יש?
כלומר רק ל-2 המילים ?
אולי כחלויקם, יהיה לך יותר קל.אין בעיה, רמז על האנגרם שערבבת לבד, יש?
כלומר רק ל-2 המילים ?
חוק כלים שלוביםכחלוימק, זה מה שאני אומר על הסיפון.
כל הכבוד!חוק כלים שלובים
המילים חוק וכלים - שלובים.ניחשת יפה.
רק איפה ההגדרה של שלובים?
המילה חוק והמילה כלים משולבות יחדניחשת יפה.
רק איפה ההגדרה של שלובים?
אז אחרי שיש פתרון לחידה:כל הכבוד!
המילים חוק וכלים - שלובים.
אבל אין רמז לכך שכחלוימק אלו באלו שלובים...המילה חוק והמילה כלים משולבות יחד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: