סתם שאלה - גם שטרודל (כרוכית @) והאשטג (סולמית # ואמפרסנט (& לא יודעת מה שמו בעברית) בכלל זה?סלש שבמקלדת כבר הפך לחלק מהשפה ולכן אין צורך בלעז
זה הפך לחלק מהשפה?סתם שאלה - גם שטרודל (כרוכית @) והאשטג (סולמית # ואמפרסנט (& לא יודעת מה שמו בעברית) בכלל זה?
למה?זה הפך לחלק מהשפה?
נראה לי רק סלש זה מושג שגם מדובר ממש כמו מילה בעברית
שקשה לי קצת להקליד אותם אז יותר פשוט לצטט אותםהאשטג ואמפרסנט
סתם שאלה - גם שטרודל (כרוכית @) והאשטג (סולמית # ואמפרסנט (& לא יודעת מה שמו בעברית) בכלל זה?
@שרלוט , מוכנה לשתף באיזה אופן הגעת לפתרון?בומים
בו מים.
סליחה על ההיעלמות, זזה!זכו שכינה ביניהם ?
טוב מאד אנגרםדוב טמא ציון (3,3) (כח)
מהמילה 'אולי' שמגיעה לפני ג'ריקן@שרלוט , מוכנה לשתף באיזה אופן הגעת לפתרון?
כי התשובה לחידה ברורה מאוד אחרי שאני רואה אותה, אבל מעניין אותי להבין באיזה אופן ניגשת אליה כך שהצלחת להגיע לפתרון.
סתם שאלה - גם שטרודל (כרוכית @) והאשטג (סולמית # ואמפרסנט (& לא יודעת מה שמו בעברית) בכלל זה?
האשכול הזה באמת מיוחדזה חלק מניסיון שרוכשים כאן באשכול ככל שמשתפשפים יותר ויותר עם החידות
מהמילה 'אולי' שמגיעה לפני ג'ריקן
אם המילה ג'ריקן הייתה מגיעה בלי 'אולי' או 'למשל' הייתי מנסה אנגרם או פירוש ספציפי ומדויק למילה ג'ריקן
שזה היה = כלי.
והיות וג'ריקן יכול להכיל בתוכו מים לכן המילה אולי מתאימה
כי אולי יש בו מים.
מקווה שהובנתי, זה חלק מניסיון שרוכשים כאן באשכול ככל שמשתפשפים יותר ויותר עם החידות
כאן? לא כאן? נבצר ממנו!כאן זה מתאר את מה שהיה בנס הפך (4,2)
מסתכל אם טוב כאן (5)
אז כנראה שטוב...
יכול להיות ששתי המילים האחרונות מיותרותפה פה? לשון רבים! (1, 3)
@פ. הלרפה פה? לשון רבים! (1, 3)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: