דרוש מידע חידוש שטריימל וסידור הקרויין (כתר) באופן עצמאי

אמאל'ה קטנה :)

משתמש מקצוען
אגב אם הם יציעו לך לעשות "גלאנץ" ב150 ש"ח
זה נשאר גלאנץ לחצי שעה בערך........
גם פרס בערך ככּה
בעלי רצה עכשיו לעשות פרס אצל רייך, הוא אמר לו שחבל על ה300 ש"ח, זה ממילא לא מחזיק יותר מחצי שעה

שיקול אם להשקיע בכלל..

יצחק שמש

משתמש רשום
אני עשיתי שיפוץ (לא פרעס רק ריענון קצת ולסדר את הקרוין) אצל אילאוויטש וזה נהיה ממש כמו חדש לשבוע הראשון ועכשיו הקרוין כבר נוטה לכיוון ההפוך, יש פיתרון?
בינתיים לא נתן אף אחד פה תשובה על השאלה של שלמה ה.

יואל וויס

משתמש פעיל
מההתרשמות שלי: באופן כללי, שטריימלעך עם שערות ארוכות (BM וכו') הפרעס יהיה יעיל יותר.
אחרים, זה בדרך כלל מחזיק כמה שעות.
בעבר, היה לי שטריימל ישן (מיללער) שהציעו לי כדלהלן:
להכניס את השטריימל לקופסא,
לקחת מברשת עם שערות רכות מהסוג שמשתמשים בו להבריש כובעי סאמעט,
להרטיב טיפה, ולהבריש את הקרוין בתנועות רכות כשהוא בתוך הקופסא לכיוון דופן הקופסא.
אצלי הקרוין בהחלט החליף צורה (לפחות לכמה שבתות).
מקווה שהייתי ברור.

אימון- והנחייה בNLP

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
מנסיון שלי עובד (לפחות למחצה)
(הערה לי יש שערות ארוכות (אולי היום זה כבר בינוני)
לוקחים מרכך שיער (לא הרבה) ומדללים במים ושמים בשפריצ'ער
משפריצים על השטריימל קצת ( שלא יהיה רטוב לגמרי )
מברישים עם מברשת של שערות רכות מהאמצע ללמטה ומהאמצע ללמעלה לכיוון השערות של השטריימל
וכשהשערות נמצאים בכיון הנכון (בעיניך)
מכניסים לקופסא
ואז משפריצים על הקרוין ומברישים ללמעלה (או לכיוון השערות) ומנסים שלא יהיו קבוצות של שערות ואז סוגרים את הקופסא עד להתייבשות מוחלטת (יום+ -)
וכשמוציאים מסתכלים על השטריימל אם זה מעולה (מבחינתך) אז עשית את זה ובגדול
אם זה קצת דבוק וכו' אפשר בעדינות עם מסרק רגיל (קעמל בלע"ז) לפתוח קצת (עדיף מסרק כי מברשת יפתח יותר מידי וכל היופי והסגירות קצת יתקלקל)
בתקוה שהסברתי נכון
וכל אלו שיתקיפו שמקלקלים וכו' אז אני מדבר מניסיון שלי של יותר משנה וממי שקבלתי את העצה זה עוד יותר זמן
ואם זה באמת ייצא כמו שלי יצא כבר כמה פעמים כולם בבית כנסת ישאלו אותך "וואוו זייער שיין וואו האסטו איבער געמאכט די שטריימל" ולכם לא יישאר רק להתמוגג מנחת

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  50  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה