מאיפה היא?אני הייתי ממליצה על אחת מלכי בורזיקובסקי ממש ממומלץ שווה לנסות! מנסיון !!!
0583275285
אצל מי ביררת?פתחתי אשכול דומה בחכמת לפני כמה ימים ולא הגעתי להכרעה אם לשפץ או לא.
החלפת סקין- המחיר הכי זול ששמעתי הוא 3000 שח (הכי יקר רצתה 4900)- וביררתי על סקין שהוא לא טופ לייס.
זה לא כולל הטרסים למטה, לא כולל גוונים, שורש, החלפת רשת.
סך כל השיפוץ הגיע אצל לכולן למינימום 6500 שח.
אם את מירושלים, תוכלי לברר אצל מלכי בלוי או לייקי קבילביץ שהן מתמחות בשיפוץ פאות.
בעיקר בפרוג, המלצות של ניקיות מחכמתאצל מי ביררת?
אולי תנסי ללכת מראש רק לאלו שעובדות בשיפוץ שזה ההתמחות שלהן, נשמע אמין יותר.היא מוכרת מאוד בעיר שלי אבל כמובן ניסתה נורא ללחוץ לכיוון של לקנות חדש.
עד שלא הבהרתי לה שאני לא יכולה לקנות כרגע חדש היא די נאחזה בזה.
ואחר כך אמרה שאם לא אהיה מרוצה מהחידוש, תמיד אוכל לקנות חדש.
זה קצת מפחיד אותי... שלא תחליט לעשות לי משהו לא טוב כדי להוביל אותי לחדש....
לעומת פאנית מתחילה יותר שהתלהבה מהפאה שיש לי ואמרה שאני ממש לא צריכה לקנות חדש וחבל על הכסף
ונתנה "הבטחה" שתעשה לי חידוש והיא תהיה ממש כמו חדשה.
חוששת ללכת למתחילה מצד אחד. מצד שני הפאנית שמנסה למכור מלחיץ אותי שלא תהרוס לי אותה בדווקא.
@Goldidea , @ביתו של ה' , @כפוף לכלליםאני רוצה לקנות פאה חדשה.
כמה תעלה לי פאה טובה, לא מידי ארוכה, עם טופ לייס?
מה זה לייס כשר?קופצת על האשכול
מישהי פה אולי עשתה פאה עם לייס כשר? מחפשת המלצות ולא כ"כ מוצאת אותן....
לא הפרונט והטופמה זה לייס כשר?
אין כזה דבר לא פרונט וטופלא הפרונט והטופ
יש כאלה שקוראות לזה לייס כפול, מקופל וכד
התכוונתי שזה לא הלייס טופ/פרונט זה משהו אחר גם בנראות גם בעמידותאין כזה דבר לא פרונט וטופ
זה פרונט מקופל או טופ מקופל/כפול
פרונט=החלק הקדמי
טופ=כל החלק של הסקין
מכירה רק פרונט מקופל, הרעיון שלו שהפתיחה שטוחה יותר מסקין שטוחהתכוונתי שזה לא הלייס טופ/פרונט זה משהו אחר גם בנראות גם בעמידות
יש דבר כזה טופ מקופל?????? הפאנית אמרה לי שלא
זה גם מה שידוע לימכירה רק פרונט מקופל, הרעיון שלו שהפתיחה שטוחה יותר מסקין שטוח
מכירה מישהי, אבל לדעתי לא שווה התוספת כסף בשביל כזה דבר....@לא ממש מקורי מכירה מישהי שעשתה והפאה נראת יפה?
מאיזה בחינה?מכירה מישהי, אבל לדעתי לא שווה התוספת כסף בשביל כזה דבר....
הפתיחה יפה אבל- לדעתי רק מבינות מבחינות בתוספת הפרונט, לכל השאר מספיק פתיחה שטוחה [ויש היום אפשרות של בייביהר עם קשרים ממתחת לפאה מקדימה מה שעושה מראה ממש דומה לפרונט מקופל,]מאיזה בחינה?
הפתיחה לא יפה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: