איך מסמנים את זה בתוכניות?קוראים לזה עמעמם,
ויש לזה שם נוסף בשפת הקבלנים?
איך מסמנים את זה בתוכניות?קוראים לזה עמעמם,
נכון, רק שאלו מחולקים לתאים צרים מידי, אא"כ יש עם תאים רחבים,פתרון זול יותר על אותו רעיון- מתקן נתלה על הדלת/ הקיר עם תאים שקופים כאלו, משמש ג"כ לנעליים וכדו' עולה כמה שקלים
אני מסמנת בסמל נפרד, על העקרון של המתג אבל עם בידול כלשהו.איך מסמנים את זה בתוכניות?
ויש לזה שם נוסף בשפת הקבלנים?
לנו יש את זה שנים רבות תחת הכיור במטבח, זה מעולה ומחזיק גם אנשים מבוגרים...מגירה מחזיקה משקל כזה ויותר כשזה מתפרס על כל רוחב ועומק המגירה , משקל ילד זה ממוקד למקום אחד.
כפי שאמרו לי בחברת מטבחים, גם המגירה הכי חזקה, ברגע שילד יעמוד בתוכה, הדיקט ישבר.
יש בסימה בוקסשקעי USB בקירות, בצמוד לשקע חשמל יש גם חיבור לכל המכשירים החכמים היום.....
מה היה מהצד של המטבח? שולחן?
יופי, יש פה בעל מקצועברור שזה אפשרי רק שזה לוקח קצת יותר זמן ומורכב יותר מהסטנדרט.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: