אולי חלון אנונימי אבל צריך להשאיר אותו פתוח כל הזמן, אחרת ימחק.אני מחוברת בנייד אחד דרך כרום ובשני דרך איידג'.
איך אפשר לחבר נייד שלישי?
יש דפדפן סודי נוסף?
תודה. אנסה.פיירפוקס
במה זה שונה מהכרום הרגיל?גירסה ניידת
אפשר קצת פרוט?ליצור משתמש נוסף בכרום. פשוט וקל.
ניתן ליצור גם 3 ולוותר על האדג'.
לא בדקתי, אבל מכיוון שאדג' מבוסס על כרום, כנראה גם שם ניתן ליצור מספר משתמשים
.חשבון כרום. זה יכול להיות מסונכרן עם חשבון גוגל, ואז ניתן להגדיר סנכרון של סימניות, תוספים, היסטוריה, סיסמאות ועוד, שיופיעו בכל המחשבים שהמשתמש הזה נפתח בהם.אפשר קצת פרוט?
היום אני פשוט פותחת כרום ונכנסת. בלי להתחבר לחשבון מסוים. זה המחשב הפרטי שלי בעבודה.
עריכה: הכוונה לחשבון גוגל?
שונה בזה שזה מותקן בתיקייה אחרת לפי בחירה, ולכן זה יכול להיות מותקן בנוסף למה שכבר קייםתודה. אנסה.
במה זה שונה מהכרום הרגיל?
יפתחו לי שני כרום במקביל?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: