חיבור מיקרופון למחשב

ותמיד לבחור

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הבעיה
יש ברשותי מיקרופון שבעבר היה מחובר למחשבי בהצלחה, ולאחר תקופה ארוכה שנקטף ממני, ברצוני לחברו שוב, אך הוא כבר לא מסכים. :mad:
הנסיונות
החיבור של המייק בחזית המארז (של המחשב כמובן) לא פעיל אצלי מאז ומעולם, אלוקים יודע למה, אז עשיתי אחורה פנה:
בגב המארז יש לי 6 יציאות הנראות לי כאפשריות, כך שלא ברור לי האם בעיתו היא חיבור לשקע לא נכון, או אי הגדרה נכונה (בחלון ההגדרות שהוא מקפיץ לי אוטומטית עם החיבור, ומצורף כאן)
הערות עצובות אך חשובות
*יש לציין שנסיתי אינספור פעמים (כמעט :eek:) את כל החיבורים וההגדרות האפשריים.
*אה, ועוד משו- ההגדרה הנראית הגיונית ביותר: 'מיקרופון נכנס' מביאה הודעה: "אין תמיכה בסוג התקן זה".
קבצים מצורפים
צפה בקובץ המצורף 53636
נ.ב. מבנה הודעתי המוזר הוא נסיון למשיכת רייטינג ותו לא. לא לקחת קשה. :cool:

קבצים מצורפים

• ללא שם-1.jpg
    KB 308.5 · צפיות: 9

פופקו

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
תנסי להתקין את הכרטיס קול שוב כלומר את הדרייברים שלו, או לראות במנהל התקנים מה קורה שם.

ותמיד לבחור

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י פופקו;353571:
תנסי להתקין את הכרטיס קול שוב כלומר את הדרייברים שלו, או לראות במנהל התקנים מה קורה שם.
אפשר בבקשה פירוט, ולו קצר?

כי כשניסיתי להתחכם ו'להבין לבד', והתקנתי שוב ת'דרייברים בלי לדעת מה אני עושה, מה שקרה זה שהמייק עדין לא התעורר, אבל גם הרמקולים שבקו חיים. :mad:
(יש לי הרגשה כאילו הם עצמם ניסו להפוך למיקרופונים, אבל זו סתם תחושת בטן עמומה)
מרוב עצבים עשיתי שחזור מערכת ודי. :(

מנהל ההתקנים טוען שכל התקני הקול פועלים כראוי. שקרן שכמותו. :p
מה עושים??? :confused:

פופקו

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
נו שיחזור מערכת לא פתר?

ו.נ.ב. תחושת הבטן לגבי הרמקולים שנהפכו למיקרופונים נכונה בהחלט, הם יכולים להוות כמיקרופנים, אך זה סיפור בפני עצמו.

אם תרצי אוכל לעזור בפרטי

ותמיד לבחור

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י פופקו;353809:
נו שיחזור מערכת לא פתר?
פתר את בעית הרמקולים, כך שחזרתי למצב ההתחלתי. אבל המייק, בשתיקתו עומד. :(

אפשר פירוט, ולו קצר, על אופן התקנת הדרייברים בשנית (או לחילופין על מנהל ההתקנים)?

המווווווווון תודה מראש :eek:

פופקו

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
להכנס למנהל התקנים למחוק את הדרייבר של הכרטיס קול, להפעיל את המחשב מחדש, זה אמור לזהות את ההתקן שוב.

ותמיד לבחור

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י פופקו;355474:
להכנס למנהל התקנים למחוק את הדרייבר של הכרטיס קול, להפעיל את המחשב מחדש, זה אמור לזהות את ההתקן שוב.
זה בדיוק מה שעשיתי, אפילו הסרתי את שני הנראים לעיל ליתר בטחון, ואכן המחשב זהה את ההתקן מחדש.
צפה בקובץ המצורף 53981
ו......המייק דומם כקבר. :(

קבצים מצורפים

• ללא שם-1.jpg
    KB 63.5 · צפיות: 7

פופקו

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
אולי בהגדרות של הקול, במאפיינים של האייקון ע"H השעון, תפתחי את המיקסר ואז בקובץ מאפיינים, לשנות ל>הקלטה " למעלה, ולבדוק שהמיקרופון לא ב"השתק".

ותמיד לבחור

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
בדקתי, הוא לא היה על השתק.
ליתר בטחון סימנתי ה-כ-ל ב-וי. :)
גורנישט. :eek:

ותמיד לבחור

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
ווואו, סוף כל סוף---------
גיליתי איזה עב"ם עם שם יומרני: "אשף בדיקת חומרת קול", ולפני שנכנסתי אליו הזזתי כל מיני הגדרות במאפיני שמע ימינה שמאלה קדימה אחורה, ואיכשהו, זה הלך!!!!! :p
טריליליללם---

אבל המוווני תודות מיסטר פופ, "השכר נמדד על פי הדרך, לא ע"פ התוצאה" (בשם אומרם). :)

פופקו

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
סוף טוב הכל טוב...:)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  57  פעמים

לוח מודעות

למעלה