מתבוננת מהצד
משתמש פעיל
איך אוכל לחבר את הדיסק הקשיח מהמחשב למחשב אחר
כך שהוא יהיה המחשב בעצמו? -רק המסך נשבר-
תודה מראש לעוזרים/ות
כך שהוא יהיה המחשב בעצמו? -רק המסך נשבר-
תודה מראש לעוזרים/ות
תודה על התגובה המהירהאפשר להשיג אותו בחנויות מחשבים ובעיקר חניות מקרנים
זה ממש לא פשוט כמו שזה נראה מדבריו של @יעקב י ח כי ע"מ שהמחשב ידלק מהדיסק החיצוני יש צורך להגדיר את הboot שיעלה את מערכת ההפעלה ממנו. (וגם זה לא חלק בכלל ועם הרבה בעיות)תודה על התגובה המהירה
א. ואז הוא בעצם המחשב ולא רק כמו זיכרון נייד? [שזה מה שאני רוצה]
ב. האם ידוע על טווח המחירים
אז מה עושים??זה ממש לא פשוט כמו שזה נראה מדבריו של @יעקב י ח כי ע"מ שהמחשב ידלק מהדיסק החיצוני יש צורך להגדיר את הboot שיעלה את מערכת ההפעלה ממנו. (וגם זה לא חלק בכלל ועם הרבה בעיות)
תפרטו ה יש לכם חוץ ממנו, מסך? מחשב נייד אחר? אתם רוצים להפעיל אותו בנוסף לדיסקים אחרים שיש במחשב השני?אז מה עושים??
לחבר אותו ככונן חיצוני ע"י כבל יעודי (אם זה בב"ב אני יכול להשאיל) ולהעביר את כל החומר למחשב.אז מה עושים??
תודה על העזרהמה שהביאו כאן למעלה ע"פ מה שאני הבנתי לא ממש מה שאת מחפשת, לפי מה שהבנתי יש לך מחשב (נייד?) אחר ואת רוצה להעביר לו את הדיסק.
מה שהביאו לך כאן זה בעצם להקרין את המסך על מסך אחר. אם יש לך מסך אחר זה עשוי לעבוד, אך אם יש לך רק מחשב נייד זה לא יעבוד לחבר בין שניהם HDMI.
לפרק מחשב נייד לא תמיד פשוט תקחו בחשבון.
לשים אותו במחשב נייד אחר אם זה ווינדוס 10 יש סויכוי שהווינדוס יסתדר. אולי גם יצטרכו לסדר משהו בביוס.
במחשב שיש בו כבר כונן אחר צריך לסדר בהגדרות הBOOT שיעלה את הווינדוס משם.
בדיוק על זה עניתי שזה מסובך מאוד למי של מבין בביוס ובהגדרות הקושחה (וגם אפשר בטעות לגרום נזק בלתי הפיך)תודה על העזרה
אסביר את עצמי יותר
יש לי מחשב נייד פעיל
ועוד מחשב נייד שנשבר לו המסך
אני רוצה [לעיתים] לחבר את הדיסק הקשיח מהמחשב עם המסך השבור ככה שהוא יהיה בעצם הדיסק הקשיח של החדש והטוב
זה לא אותה חברה ולא אותו דגם אבל שניהם וינדוס 7
רוב הפעמים זה לא כזה פשוט כמו שזה נשמע. ברוב המקרים צריך יכולת טכנית קצת מעבר למינימלית, רוב המחשבים הניידים לא מתפרקים ממש בקלות (וכאן היא צריכה לפרק שתיים..)בעצם יש עצה יותר פשוטה בשביל מה שאתם רוצים..
אם יש לכם יכולת טכנית (אפי' מינימלית) פשוט לפרק את הדיסק קשיח מהמחשב החדש ולהכניס במקומו את הדיסק הישן.
מה שיקרה שבהדלקה הראשונה יקח לו הרבה זמן להעלות את הווינדוס (כי עד שהוא יתאים את כל הדרייברים למחשב החדש).
אבל אח"כ תוכלי כל פעם לשחק בינהם ואז יהיה בדיוק מה שאת רוצה. עם דיסק א' מחשב א', ועם דיסק ב' מחשב ב'.
זו העצה האידיאלית ביותר לצורך שלך.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: