חיבור דיסק קשיח למחשב אחר

מתבוננת מהצד

משתמש פעיל
איך אוכל לחבר את הדיסק הקשיח מהמחשב למחשב אחר
כך שהוא יהיה המחשב בעצמו? -רק המסך נשבר-
תודה מראש לעוזרים/ות

אש א.ש.

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
תודה על התגובה המהירה:):)
א. ואז הוא בעצם המחשב ולא רק כמו זיכרון נייד? [שזה מה שאני רוצה]
ב. האם ידוע על טווח המחירים
זה ממש לא פשוט כמו שזה נראה מדבריו של @יעקב י ח כי ע"מ שהמחשב ידלק מהדיסק החיצוני יש צורך להגדיר את הboot שיעלה את מערכת ההפעלה ממנו. (וגם זה לא חלק בכלל ועם הרבה בעיות)

בני2

משתמש מקצוען
מה שהביאו כאן למעלה ע"פ מה שאני הבנתי לא ממש מה שאת מחפשת, לפי מה שהבנתי יש לך מחשב (נייד?) אחר ואת רוצה להעביר לו את הדיסק.
מה שהביאו לך כאן זה בעצם להקרין את המסך על מסך אחר. אם יש לך מסך אחר זה עשוי לעבוד, אך אם יש לך רק מחשב נייד זה לא יעבוד לחבר בין שניהם HDMI.
לפרק מחשב נייד לא תמיד פשוט תקחו בחשבון.
לשים אותו במחשב נייד אחר אם זה ווינדוס 10 יש סויכוי שהווינדוס יסתדר. אולי גם יצטרכו לסדר משהו בביוס.
במחשב שיש בו כבר כונן אחר צריך לסדר בהגדרות הBOOT שיעלה את הווינדוס משם.

מתבוננת מהצד

משתמש פעיל
מה שהביאו כאן למעלה ע"פ מה שאני הבנתי לא ממש מה שאת מחפשת, לפי מה שהבנתי יש לך מחשב (נייד?) אחר ואת רוצה להעביר לו את הדיסק.
מה שהביאו לך כאן זה בעצם להקרין את המסך על מסך אחר. אם יש לך מסך אחר זה עשוי לעבוד, אך אם יש לך רק מחשב נייד זה לא יעבוד לחבר בין שניהם HDMI.
לפרק מחשב נייד לא תמיד פשוט תקחו בחשבון.
לשים אותו במחשב נייד אחר אם זה ווינדוס 10 יש סויכוי שהווינדוס יסתדר. אולי גם יצטרכו לסדר משהו בביוס.
במחשב שיש בו כבר כונן אחר צריך לסדר בהגדרות הBOOT שיעלה את הווינדוס משם.
תודה על העזרה
אסביר את עצמי יותר
יש לי מחשב נייד פעיל
ועוד מחשב נייד שנשבר לו המסך
אני רוצה [לעיתים] לחבר את הדיסק הקשיח מהמחשב עם המסך השבור ככה שהוא יהיה בעצם הדיסק הקשיח של החדש והטוב
זה לא אותה חברה ולא אותו דגם אבל שניהם וינדוס 7

אש א.ש.

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
תודה על העזרה
אסביר את עצמי יותר
יש לי מחשב נייד פעיל
ועוד מחשב נייד שנשבר לו המסך
אני רוצה [לעיתים] לחבר את הדיסק הקשיח מהמחשב עם המסך השבור ככה שהוא יהיה בעצם הדיסק הקשיח של החדש והטוב
זה לא אותה חברה ולא אותו דגם אבל שניהם וינדוס 7
בדיוק על זה עניתי שזה מסובך מאוד למי של מבין בביוס ובהגדרות הקושחה (וגם אפשר בטעות לגרום נזק בלתי הפיך)
מה שכן אפשרי זה לחבר אותו למחשב השני ככונן חיצוני ולהעביר את כל החומר משם. אבל לא כאילו זה המחשב, ממש לא.
כלומר: אם יש שם תוכנות מותקנות במחשב הקודם אין דרך להפעיל אותם. (אלא באמצעות האפשרות הנ"ל של שינוי ההגדרות בבוט)

בני2

משתמש מקצוען
אם לא חשוב לך שזו תהיה אותה מערכת הכי טוב זה לחבר ככונן חיצוני אפשר לקנות כזה דבר (בארץ באזור ה70 ש"ח בחו"ל 30)
כיוון שמדובר במחשב חדש אז בכלל לא בטוח שיש אפשרות כזו לחבר אותו פיזית למחשב וודאי שזה לא מומלץ.(או שזה חדש אצלכם..)
בכל מקרה גם אם זה מחשב לא ממש חדש לא בטוח שאפשר, לפעמים אפשר להחליף את הכונן דיסקים וגם זה לא פשוט צריך סוג של מתאם. בקיצור סיפור לא פשוט למי שלא מנוסה.

אש א.ש.

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
בעצם יש עצה יותר פשוטה בשביל מה שאתם רוצים..
אם יש לכם יכולת טכנית (אפי' מינימלית) פשוט לפרק את הדיסק קשיח מהמחשב החדש ולהכניס במקומו את הדיסק הישן.
מה שיקרה שבהדלקה הראשונה יקח לו הרבה זמן להעלות את הווינדוס (כי עד שהוא יתאים את כל הדרייברים למחשב החדש).
אבל אח"כ תוכלי כל פעם לשחק בינהם ואז יהיה בדיוק מה שאת רוצה. עם דיסק א' מחשב א', ועם דיסק ב' מחשב ב'.
זו העצה האידיאלית ביותר לצורך שלך.

בני2

משתמש מקצוען
בעצם יש עצה יותר פשוטה בשביל מה שאתם רוצים..
אם יש לכם יכולת טכנית (אפי' מינימלית) פשוט לפרק את הדיסק קשיח מהמחשב החדש ולהכניס במקומו את הדיסק הישן.
מה שיקרה שבהדלקה הראשונה יקח לו הרבה זמן להעלות את הווינדוס (כי עד שהוא יתאים את כל הדרייברים למחשב החדש).
אבל אח"כ תוכלי כל פעם לשחק בינהם ואז יהיה בדיוק מה שאת רוצה. עם דיסק א' מחשב א', ועם דיסק ב' מחשב ב'.
זו העצה האידיאלית ביותר לצורך שלך.
רוב הפעמים זה לא כזה פשוט כמו שזה נשמע. ברוב המקרים צריך יכולת טכנית קצת מעבר למינימלית, רוב המחשבים הניידים לא מתפרקים ממש בקלות (וכאן היא צריכה לפרק שתיים..)
בנוסף בווינדוס 7 ובכלל לא תמיד הוא יודע להתאים את עצמו, למערכת.
אידיאל ממש לא הייתי קורה לזה לפרק ולחבר כל פעם זה ממש לא אידיאל במחשב נייד. מה גם שיש מחשבים שחייבים לשים את ההארד דיסק עם התושבת שלו.

בקיצור תקנו מארז חיצוני ותחברו חיצוני, לא תשתמשו באותה מערכת אבל וודאי שזה עדיף.

אולי מעניין אותך גם...