טוב, לא בדיוק מתכון...
הבסיס הוא איך לא
בצק חלות רגיל
ועכשיו תנו לדמיון לזרום...
נותנת לכם כמה רעיונות שהכנתי פעם לבר חלבי, וזה נחטף ממש!!
כל אחד בחר לו את הטעם המועדף עליו ועד מהרה לא נותר זכר.
אפיתי כמו פיתות קטנות ומרחתי ממרחים שונים. (למעט הבצל שאפיתי יחד)
לפי הסדר:
סלט ביצים
חומוס (קוביות חציל אפויות עם שמן)
בצל מתובל
רוטב פסטו
גבינה עם כורכום (פלפלים קלויים)
או בצורת מקלות. אפיתי עם הטופינג, וחתכתי לאחר האפייה.
בצל מתובל
זעתר שמן ופרוסות שרי.
עוד אפשרות:
לחתוך הבצק לריבועים, למרוח/לפזר מה שרוצים ולאפות.
כאן שמתי בצל מתובל (כנ"ל) ומעל פרוסות חציל/בטטה משוחות בשמן ואפויות לריכוך.
הבסיס הוא איך לא
בצק חלות רגיל
ועכשיו תנו לדמיון לזרום...
נותנת לכם כמה רעיונות שהכנתי פעם לבר חלבי, וזה נחטף ממש!!
כל אחד בחר לו את הטעם המועדף עליו ועד מהרה לא נותר זכר.
אפיתי כמו פיתות קטנות ומרחתי ממרחים שונים. (למעט הבצל שאפיתי יחד)
לפי הסדר:
סלט ביצים
חומוס (קוביות חציל אפויות עם שמן)
בצל מתובל
רוטב פסטו
גבינה עם כורכום (פלפלים קלויים)
בצל מתובל
זעתר שמן ופרוסות שרי.
עוד אפשרות:
לחתוך הבצק לריבועים, למרוח/לפזר מה שרוצים ולאפות.
כאן שמתי בצל מתובל (כנ"ל) ומעל פרוסות חציל/בטטה משוחות בשמן ואפויות לריכוך.