יש לי מגש של חזה עוף במשקל 900 גר׳, להכפיל את המתכון פי אחד וחצי?אכן מתכון מוצלח,
כפית שטוחה של מלח, תמיד תוכלי להתחיל עם פחות ואח"כ להוסיף במידת הצורך...
אני מטגנת את הבצל בסיר נמוך (סוטאז') ואח"כ מוסיפה את שאר הדברים לפי המתכון.
וכן, שיבעבע על אש נמוכה עד שמוכן, בערך כחצי שעה (תלוי בכמות).
אפשר להוסיף עוד מים כדי שיהיה יותר רוטב (וגם לתבל קצת יותר).
משתלב מעולה עם כל דבר, במיוחד עם אורז וקוסקוס שסופגים את הרוטב.
אני משתמשת במעבד מזון בלהב הרגיל (קוצץ) - נטחן מצוין.סליחה על הבורות-אולי תעזרו לי:
אני יכולה לקחת מגש של חזה עוף ולטחון עם מקל יד, או איזה חלק מתאים לזה כי אין לי מטחנת בשר? יוצא בדיוק כמו עוף טחון?
עם בלנדר יד זה לא יצליח לך, במעבד מזון זה אפשריסליחה על הבורות-אולי תעזרו לי:
אני יכולה לקחת מגש של חזה עוף ולטחון עם מקל יד, או איזה חלק מתאים לזה כי אין לי מטחנת בשר? יוצא בדיוק כמו עוף טחון?
עם בלנדר יד זה לא יצליח לך, במעבד מזון זה אפשרי
הבעיה שאני לא רוצה לעשות בשרי את הבלנדר יד וגם הקוצץ של המעבד מזוןאני משתמשת במעבד מזון בלהב הרגיל (קוצץ) - נטחן מצוין.
נראה מגרעעעעעעכריכי חזה עוף מוקפץ :
5פרוסות דקות לחם לבן או חלה
3 פרוסות חזה עוף טרי
לתיבול העוף: 1 כפית פפריקה
2 שיני שום כתושים
3 כפות שמן זית
2 עלי דפנה כתושים
1/2כפית חרדל
לקישוט : צרור גבעולי עירית או בצל ירוק קצוצים דק
להרכבה:
1/2 כוס רוטב פסטו
1 כוס קרם בטטות ( לבחירה )
עלי בייבי טריים
הכנת העוף : כשהעוף קפוא למחצה חותכים אותו לקוביות קטנות בגודל 4X4ס"מ
מערבבים את כל רכיבי התיבול ומורחים בתערובת את ריבועי העוף מטגנים את העוף במחבת פסים על להבה גבוהה 2 דק' מכל צד מפזרים על העוף עירית או בצל
הרכבת הכריכים :
חותכים כל פרוסת לחם ל4 ריבועים מורחים את רוטב הפסטו מניחים את עלי הבייבי על העלה מניחים קרם בטטות ועליה ריבוע עוף מטוגן ניתן להגיש קר /חם
מתכון לקרם בטטות: 2 בטטות בינוניות חתוכות לפרוסות עבות
1 שן שום קצוצה
3 כפות שמן זית
1/כפית מלח גם
הוראות הכנה: מניחים את פרוסות הבטטה בתבנית
מתבלים אותן במלח ושמן ובשום ואופים מכוסה עד ריכוך ב200 מעלות מקררים מעט וטוחנים שניות ספורות במעבד מזון
לרוטב פסטו : 2 כוסות עלי בזיליקום טרי
2 שיני שום
5 כפות צנוברים
1/2 כפית מלח
קורט פלפל שחור
3/4 כוס שמן זית /קנולה
הוראות הכנה: במעבד מזון
טוחנים את כל החומרים חוץ מהשמן ותוך כדי טחינה מוספים את השמן
בתאבון
איך אפשר לעשות בסיר? או מחבת?זה מתכון מושלם בתנור (מתוק), הולך מעולה עם אורז
נראה לי של אפרת ליבפוינד
שניצל סיני עם קטשופ ושומשום
מקמחים וממליחים חזה עוף חתוך לרצועות.
(אני שוטחת על נייר כסף, מפזרת מעט מלח וקמח בנדיבות ומערבבת עם כפפות)
מניחים את החתיכות המקומחות בתבנית,
עדיף בתבנית קצת קטנה כדי שהעוף יהיה צפוף ובן יותר משכבה אחת
ומכינים רוטב:
5 כפות קטשופ
1 כף חרדל
2 כפות שמן
2 כפות חומץ
2 כפות רוטב סויה
חצי כוס סוכר חום (אני אוהבת להפחית קצת)
שופכים את הרוטב על העוף,
עם מזלג מרימים ומזיזים את חתיכות החזה בתבנית ומוודאים שהוא חודר לכל מקום.
מפזרים שומשום מלמעלה.
אופים בתנור מחומם מראש על 180 מעלות,
30 דק' מכוסה
רבע שעה לא מכוסה
הייתי ממליצה פי 2, זה טעים כשיש הרבה רוטביש לי מגש של חזה עוף במשקל 900 גר׳, להכפיל את המתכון פי אחד וחצי?
הייתי עושה כמו כל מתכון חזה עוף בסגנון הזה-איך אפשר לעשות בסיר? או מחבת?
אין לי תנור בשרי...
תבקשי מגיסתך.איך אפשר לעשות בסיר? או מחבת?
אין לי תנור בשרי...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: