בשרי **חזה עוף/שניצלים/שווארמות...-לפה**

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
כשנמאס לי מכל המתכונים הרגילים
חיפשתי בגוגל:
פשטידת אטריות וחזה טחון
מצאתי את זה

וזה קל להכנב ומוצלח :)
 

saralulu

משתמש מקצוען
אכן מתכון מוצלח,
כפית שטוחה של מלח, תמיד תוכלי להתחיל עם פחות ואח"כ להוסיף במידת הצורך...
אני מטגנת את הבצל בסיר נמוך (סוטאז') ואח"כ מוסיפה את שאר הדברים לפי המתכון.
וכן, שיבעבע על אש נמוכה עד שמוכן, בערך כחצי שעה (תלוי בכמות).
אפשר להוסיף עוד מים כדי שיהיה יותר רוטב (וגם לתבל קצת יותר).
משתלב מעולה עם כל דבר, במיוחד עם אורז וקוסקוס שסופגים את הרוטב.
יש לי מגש של חזה עוף במשקל 900 גר׳, להכפיל את המתכון פי אחד וחצי?
 

צ'יק צ'אק

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
סליחה על הבורות-אולי תעזרו לי:
אני יכולה לקחת מגש של חזה עוף ולטחון עם מקל יד, או איזה חלק מתאים לזה כי אין לי מטחנת בשר? יוצא בדיוק כמו עוף טחון?
 

מרים אדריכל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
סליחה על הבורות-אולי תעזרו לי:
אני יכולה לקחת מגש של חזה עוף ולטחון עם מקל יד, או איזה חלק מתאים לזה כי אין לי מטחנת בשר? יוצא בדיוק כמו עוף טחון?
עם בלנדר יד זה לא יצליח לך, במעבד מזון זה אפשרי
 

דגל

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כריכי חזה עוף מוקפץ :
5פרוסות דקות לחם לבן או חלה
3 פרוסות חזה עוף טרי
לתיבול העוף: 1 כפית פפריקה
2 שיני שום כתושים
3 כפות שמן זית
2 עלי דפנה כתושים
1/2כפית חרדל
לקישוט : צרור גבעולי עירית או בצל ירוק קצוצים דק
להרכבה:
1/2 כוס רוטב פסטו
1 כוס קרם בטטות ( לבחירה )
עלי בייבי טריים
הכנת העוף : כשהעוף קפוא למחצה חותכים אותו לקוביות קטנות בגודל 4X4ס"מ
מערבבים את כל רכיבי התיבול ומורחים בתערובת את ריבועי העוף מטגנים את העוף במחבת פסים על להבה גבוהה 2 דק' מכל צד מפזרים על העוף עירית או בצל
הרכבת הכריכים :
חותכים כל פרוסת לחם ל4 ריבועים מורחים את רוטב הפסטו מניחים את עלי הבייבי על העלה מניחים קרם בטטות ועליה ריבוע עוף מטוגן ניתן להגיש קר /חם
מתכון לקרם בטטות: 2 בטטות בינוניות חתוכות לפרוסות עבות
1 שן שום קצוצה
3 כפות שמן זית
1/כפית מלח גם
הוראות הכנה: מניחים את פרוסות הבטטה בתבנית
מתבלים אותן במלח ושמן ובשום ואופים מכוסה עד ריכוך ב200 מעלות מקררים מעט וטוחנים שניות ספורות במעבד מזון
לרוטב פסטו : 2 כוסות עלי בזיליקום טרי
2 שיני שום
5 כפות צנוברים
1/2 כפית מלח
קורט פלפל שחור
3/4 כוס שמן זית /קנולה

הוראות הכנה: במעבד מזון
טוחנים את כל החומרים חוץ מהשמן ותוך כדי טחינה מוספים את השמן
בתאבון:)
 

צ'יק צ'אק

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי

דגל

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
חטיפי מדליוני עוף וקרם פלפלים
מדליוני עוף
2 חזות עוף
3 ביצים
3 שיני שום
4 פרוסות לחם ללא הקרום
4 כפות שמן
1כפית מלח
1/2ה כפית פלפל שחור
שמן לטיגון

לקרם פלפלים:
2 פלפלים קלויים
3 שיני שום
2 כפות שמן זית
1/4 כפית מלח
קורט פלפל שחור
2 כפות מיונית

להכנת מדליוני עוף:
מעבדים את כל רכיבי המדליונים במעבד מזון או טוחנים אותם במטחנת בשר מקררים את העיסה במקרר חצי שעה מחממים שמן במחבת בידיים לחות יוצרים מדליונים קטנים בקוטר 3-4 ס"מ
ומטגנים אותם 2-3 דקות
מכל צד
להכנת קרם הפלפלים:
במעבד מזון טוחנים את כל הרכיבים פרט למיונית מוסיפים את המיונית ובוחשים בכף
לאיחוד מושלם
הרכבת החטיפים :
מסירים את הקרום מפרוסות הלחם כל פרוסה ל4 עיגולים שווים לחילופין קורצים מן הטרטורית עיגולים
בקוטר 3-4 ס"מ מורחים מרוטב הפלפלים על ריבוע הלחם מניחים עליו מדליון עוף מניחים ריבוע לחם נוסף ומורחים עליו מדליון נוסף ומסיימים ב ריבוע לחם
נועצים שפוד לאורך החטיף ומגידים
ניתן להגיש עם סלט חי
בתאבון!!!!!!!!!!!
 

צ'יק צ'אק

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כריכי חזה עוף מוקפץ :
5פרוסות דקות לחם לבן או חלה
3 פרוסות חזה עוף טרי
לתיבול העוף: 1 כפית פפריקה
2 שיני שום כתושים
3 כפות שמן זית
2 עלי דפנה כתושים
1/2כפית חרדל
לקישוט : צרור גבעולי עירית או בצל ירוק קצוצים דק
להרכבה:
1/2 כוס רוטב פסטו
1 כוס קרם בטטות ( לבחירה )
עלי בייבי טריים
הכנת העוף : כשהעוף קפוא למחצה חותכים אותו לקוביות קטנות בגודל 4X4ס"מ
מערבבים את כל רכיבי התיבול ומורחים בתערובת את ריבועי העוף מטגנים את העוף במחבת פסים על להבה גבוהה 2 דק' מכל צד מפזרים על העוף עירית או בצל
הרכבת הכריכים :
חותכים כל פרוסת לחם ל4 ריבועים מורחים את רוטב הפסטו מניחים את עלי הבייבי על העלה מניחים קרם בטטות ועליה ריבוע עוף מטוגן ניתן להגיש קר /חם
מתכון לקרם בטטות: 2 בטטות בינוניות חתוכות לפרוסות עבות
1 שן שום קצוצה
3 כפות שמן זית
1/כפית מלח גם
הוראות הכנה: מניחים את פרוסות הבטטה בתבנית
מתבלים אותן במלח ושמן ובשום ואופים מכוסה עד ריכוך ב200 מעלות מקררים מעט וטוחנים שניות ספורות במעבד מזון
לרוטב פסטו : 2 כוסות עלי בזיליקום טרי
2 שיני שום
5 כפות צנוברים
1/2 כפית מלח
קורט פלפל שחור
3/4 כוס שמן זית /קנולה

הוראות הכנה: במעבד מזון
טוחנים את כל החומרים חוץ מהשמן ותוך כדי טחינה מוספים את השמן
בתאבון:)
נראה מגרעעעעעע
יש לך אולי תמונה?
 

דגל

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אין לי תמונה להעלות יש לי בספר מתכונים ולא הכנתי אותם עדיין..........
תכיני ומעניין אותי איך יצא.....
 

אסתר פ

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
זה מתכון מושלם בתנור (מתוק), הולך מעולה עם אורז
נראה לי של אפרת ליבפוינד

שניצל סיני עם קטשופ ושומשום

מקמחים וממליחים חזה עוף חתוך לרצועות.
(אני שוטחת על נייר כסף, מפזרת מעט מלח וקמח בנדיבות ומערבבת עם כפפות)
מניחים את החתיכות המקומחות בתבנית,
עדיף בתבנית קצת קטנה כדי שהעוף יהיה צפוף ובן יותר משכבה אחת
ומכינים רוטב:


5 כפות קטשופ

1 כף חרדל

2 כפות שמן

2 כפות חומץ

2 כפות רוטב סויה

חצי כוס סוכר חום (אני אוהבת להפחית קצת)



שופכים את הרוטב על העוף,
עם מזלג מרימים ומזיזים את חתיכות החזה בתבנית ומוודאים שהוא חודר לכל מקום.
מפזרים שומשום מלמעלה.


אופים בתנור מחומם מראש על 180 מעלות,
30 דק' מכוסה
רבע שעה לא מכוסה
איך אפשר לעשות בסיר? או מחבת?
אין לי תנור בשרי...
 

כבי800

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
איך אפשר לעשות בסיר? או מחבת?
אין לי תנור בשרי...
הייתי עושה כמו כל מתכון חזה עוף בסגנון הזה-
מקמחת וממליחה את חתיכות החזה,
מטגנת רק עד להלבנה חיצונית ומוציאה לנייר סופג
מכניסה לסיר/מחבת את כל חומרי הרוטב עד לסף רתיחה, מוסיפה את חתיכות החזה ומערבבת בעדינות לציפוי מושלם
מבשלת על אש נמוכה עוד דקה שתיים להסמכה והתייצבות. מפזרת שומשום לסיום.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  76  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה