בשרי **חזה עוף/שניצלים/שווארמות...-לפה**

EfratHL

משתמש פעיל
אני אוהבת לקחת כמות גדולה, לחתוך לקוביות ולצפות בקמח. אני מטגנת את הכל במעט שמן עד שהבשר חצי מוכן. בשלב הזה אני מקררת, מחלקת לקופסאות ומקפיאה. אח"כ כל פעם אני מפשירה קופסה, מכינה רוטב זריז במחבת ומוסיפה את קוביות החזה להקפצה, יוצא מושלם ופריך.
דוגמאות לרטבים: סויה, טריאקי וסילאן
סויה ומייפל עם קשיו
צ'ילי מתוק עם רסק עגבניות
ועוד...
האמת? חלק מהכמות פשוט נחטפת מייד אחרי הטיגון בקמח.

מעבר לזה, אפשר לפרוס ולהכין שניצלים, חזות מתובלים במחבת פסים עם גריל עוף או תבלין לשווארמה

אפשר כמובן גם להכין מוקפצים משלל סוגים
 

שקדי

משתמש מקצוען
היה פה פעם מתכון קל של חזה עוף שאופים ויוצא כמו פסטרמה. (פורסים אחרי קרור לפרוסות דקות)
אולי מישהי תוכל למצוא ולהעלות לפה
 

בעל ניסיון

משתמש פעיל
חזה עוף הולך ביחד עם תפוחי אדמה, משתיהם אפשר להכין הכל בכל מכל כל.
יום ראשון שניצל וצ'יפס.
יום שני חזה עם פירה.
יום שלישי עוף ותפוחי אדמה.
יום רביעי שניצל עם פירה.
יום חמישי חזה עם תפוחי אדמה.
יום ראשון ב' שווארמה
יום שני ב' מוקפצים
יום שלישי ב' שניצל אפוי
יום רביעי ב' אצבעות שניצל
יום חמישי ב' חתיכות חזה עוף מטוגן
אהההההה, וכל זה לא בא מיצירתיות, זה בא מרעב...
 

bracha5

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
אוטומציה עסקית
למה את צריכה להכין הכל היום?
תעשי היום X מגשים, תקפיאי הכל
ובהזדמנות תכיני את השאר
לעניין מתכונים ממליצה על האתר של ניקי
 

קודם כל-בן אדם.

משתמש פעיל
אם אתם זו"צ ולא צורכים כמות גדולה
לפני שאת מקפיאה-תחלקי למנות לפי הכמות צריכה.
ותקפיאי מופרד לשקיות.
כשתרצי לבשל-תוציאי כל פעם שקית אחת.
(אם יש לך זמן עכשיו, ורוצה ארוחות בשלוף
תשטפי את החזות, תחלקי למנות, ותפרסי/תחתכי לקוביות,/רצועות וכו' לפי הארוחות.
אח"כ כשתרצי לבשל-תצטרכי רק להכין רוטב/לטגן בצל, ולזרוק ישירות למחבת/תנור וכו'.)

שווארמה-כנ"ל של רון יוחננוב. עם קמח, ומשחקת עם מהתיבול לפי מה שיש לי. בד"כ חותכת את החזה לרצועות קטנות,
מערבבת ברוטב, ומקפיצה במחבת 3-5 דקות.
+לאפות. (רוחי בלבוחי)
+סלט וטחינה.
הרבה יותר טעים משווארמיה!

"סטייק חזה"-פורסים את החזה לעובי, כמה שיותר דק. מורחים (במברשת של החלות, שמייעדים לבשרי) בתערובת על בסיס שמן, ותבלינים. (מלח, פלפל, פפריקה, גבישי שום על האש, גריל עוף, וכו').
צורבים על מחבת פסים.

שניצל קלאסי-מצפים בקמח, ביצה(בתוספת חרדל/מיונז/תבלינים), פרורי לחם עם שומשום.
טיגון בשמן עמוק/ אפייה בתנור מרוסס בשמן-א"כ כדאי מאוד להוסיף מיונז לביצה, לשמור על עסיסיות.
אפשר להכין שניצל-משוטח גדול/שניצלונים.
הכי טעים-מכינים רצועות דקות ברוחב של כ3 ס"מ שניצל.
לפני הטיגון-מלפפים את השניצל סביב עצמו. יוצא שניצלונים קריספיים וטעימים.
אפשר להכין כמות ולהקפיא.

פסטרמה ביתית

מטגנים הרבה טבעות בצל. מוסיפים קוביות חזה מערבבים רק עד שמוכן, ורך.
(שניה לפני שמוכן-מתבלים לפי הטעם:
מלח ופלפל/תבלינים/ טריאקי ושומשום/חרדל ודבש/סילאן ומיונז/מיונז וקטשופ.)
הולך מצוין על תלולית אורז/פירה/פסטה, (ובעצם כל דבר:) אפילו בפיתה.)

סלט עוף. חותכים חזה קטן. מתבלים, מטגנים-כנ"ל.
מוסיפים לסלט עם חסה, עגבניות, בצל סגול, מלפפון חמוץ, וכו'. מתבלים.
ארוחה קלילה וטעימה. אפשר להוסיף ציפב בטטה-אפוי לפחממה. לארוחה מושלמת.

סלט תפו"א-מועכים תפו"א מבושל למרקם לא חלק.
מוסיפים חזה חתוך קטן, מתובל, מטוגן.
בצל(סגול/ירוק) קצוץ דק. מלפפון חמוץ. גמבה.
ירקות נוספים לפי הטעם.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
(אפשר גם רוטב שום, וכו, אם רוצים רטיבות)

הסוד בחזה עוף, שיצא טעים ועסיסי-לבשל/לאפות/לטגן אותו רק עד שמוכן. ולא יותר.
אני הכי אוהבת לטגן חזה במחבת. אפילו בלי שמן. ככה אני יכולה לשלוט בו 100% ולהוציא מייד בשנייה הנכונה.
(רואים חיצונית שהצבע משתנה ללבן. וזה הזמן להפוך לצד שני. אחרי שגם הצד השני לבן-תוקעים מזלג, ומרגישים שרך מבפנים. וזה הזמן להוציא.)
וגם-ככל שהוא יותר דק/קטן הוא יתבשל בצורה אחידה, וישמור על עסיסיות.
(אם הנתח גדול/עבה, עד שהחלק הפנימי מתבשל-החיצוני כבר מתייבש.)
בהצלחה.
 

שושי ב

משתמש רשום
חזה עוף ממולא בפירה
טובלים את החזה בתערובת של קטשופ עם שמן מלח ופלפל שחור
ממלאים בפירה מגלגלים וטובלים בפירורי לחם
אופים
 

לאה ולדמן

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אם זה טרי לחלק לכמויות של ארוחות, לשים כל ארוחה בשקית הקפאה והלאה לפריזר
קבוע עושה ככה
ואז כל פעם שרוצים - מפשירים שקית (הכי טוב מהלילה, אם נזכרים מאוחר מדי מאורר ישיר על זה מאיץ את קצב ההפשרה)
 

rivkar

משתמש מקצוען
למה את צריכה להכין הכל היום?
תעשי היום X מגשים, תקפיאי הכל
ובהזדמנות תכיני את השאר
לעניין מתכונים ממליצה על האתר של ניקי
כן אני גם לא הבנתי..
יש לך הרבה מגשים אוקי מקפיאים וכל ארוחהמוציאים ומכינים.. חפשי בכל אתרי מתכונים יש בלי סוף רעיונות
אני קבוע קונה כמויות לא הבנתי למה זה סיבה עכשיו להכין הכל?!
 

צ'יק צ'אק

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
אני לא צריכה להכין הכל בפעם אחת-אסביר המקפיא כ"כ קטן שאין לי מקום לקנות עוף ולהקפיא אז כל יום מוציאים מגש (מתוך ה-12) עושים מזה משהו אחד לשלוש ארוחות, אחד אוכלים בו ביום ושתיים למקפיא.
רק אני צריכה הרבה גיוונים לחזה.
 

efrat1

משתמש סופר מקצוען
יוצרי ai
חזה עוף בטוסטר עם רוטב צ'ילי ותבלינים.
אוכלים בפיתה עם חמוצים ירקות טחינה וחריף
 

saralulu

משתמש מקצוען
מתכון מומלץ ומוצלח מאד לשווארמה מחזה עוף, מכינה אותו עשרות פעמים!!!! טעים עם מלפפון חמוץ במלח הגודל הכי קטן ופרוס דק וכן בפיתות טריות ודקות.
אני אישית מתחברת יותר לטעם של החוויג׳.

שניצל קריספי טעים מאדדדדד
חשוב לדקק את החזות שיהיו שניצלים דקים וקטנים ואז הם מתקבלים כמו חטיף, אני משתמשת בתערובת לשניצילם בטעם שום של מיה, וכן בציפוי שימי לב שלא יצא ציפוי מידי עבה אלא לצפות ממש בקליל, השניצלים מוכנים ממש מהר ומקבלים צבע מראה וריח מטורף, רוצי להכיןןןןן
אני שמה פלפל שחור טחון ולא גרוס, פחות מתחברת לטעם ולמרקם של הגרוס.

 

רבקה רייזל

משתמש פעיל
שניצלונים בטמפורה
4 ביצים
1.5 כוסות קמח
חצי כוס מים.
כפית א. אפיה
כפית מלח
שומשום.
לערבב הכל במקל בלנדר.
לטבול רצועות שניצל ולטגן

רוטב
6 כפות קטשופ
2 כפות סוכר חום
3 כפות רוטב צ'ילי
2 כפות רוטב סויה
2 כפות סילאן או דבש
2 כפות שמן
2 כפות חומץ.
1/4 כפית פלפל שחור.
לבשל את הרוטב עד לרתיחה.

יש אפשרות להגיש את השניצלונים ליד הרוטב ולטבול ברוטב.
יש אפשרות לבשל את השניצלונים בתוך הרוטב.
בהצלחה.
 

רבקה רייזל

משתמש פעיל
חזה עוף ממולא באורז עם חמוציות
סטייקים
סלט חזה עוף

יש לי מתכון לשניצלונים טעימים בטירוף -אופה אותם בתנור
חותכת הרבה בצל לרצעות או עיגולים-אפשר חיתוך גס
שמה בתבנית מרופדת בנייר אפיה את הבצל שמה על הבצל שמן מערבבת טוב
ביינתים בקערה שמה פירורי לחם הרבה שמן
תבלינים: מלח ,פ.שחור ,גריל עוף, א.מרק עוף, פפריקה, שום גבישי
מערבבת טוב מכניסה את החזה עוף דואגת שהחזה עוף יהיה עטוף כולו בפירורי לחם
מניחה את החזה עוף על הבצל אופה רבע שעה והופכת לעוד רבה שעה
בתאבון
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  3  פעמים

אתגר AI

השתקפות מרהיבה • אתגר 137

לוח מודעות

למעלה