את יכולה למלא קישקעחשבתי למלא בבשר טחון.
אשמח לטיפים/ מתכון.
וגם אשמח לרעיונות נוספים חוץ מבשר.
אני עושה עם אורז, צנוברים, ובשר טחון.חשבתי למלא בבשר טחון.
אשמח לטיפים/ מתכון.
את יכולה למלא קישקע
נשמע טוב.מילוי של קישקע זה מאד מוצלח וגם הילדים אהבו, עשיתי את זה ברוטב של קשטופ עם סוכר חום ומים רותחים בתבנית
לקרמל קוביות בצל, להוסיף פלפלים בשני צבעים (ופטריות טריות-לבחירה)חשבתי למלא בבשר טחון.
אשמח לטיפים/ מתכון.
נראה לי אלך על זה.לקרמל קוביות בצל, להוסיף פלפלים בשני צבעים (ופטריות טריות-לבחירה)
ולקרמל עוד עם תבלינים (פפריקה, שום גבישי, מל"פ, מעט סילאן או דבש, טיפה גריל עוף),
ולסיום להוסיף פירורי לחם ליצירת מרקם קצת עיסתי. מאד עשיר, צבעוני בחיתוך, וטעים.
במקור זה מתכון של אביגיל מייזליק, נראה לי, שהולך ככה:נראה לי אלך על זה.
חשבתי לשים למעלה פירורי לחם, שיהיה שניצלי, ילך?
כמה זמן אופים שיהיה 100% מוכן ולא יותר?
ועל איזה חום?
אחד הדברים שלא עובר לי בגרון זה חזה עשוי יותר מהמינימום.
נשמע טובבחזה ממולא בפירה, אח"כ לטגן עם ביצה ןפירורי לחם- וואו- טעיםםם
מקפיץאפשר מתכון לחזה עוף ממולא ללא צורך בתנור?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: