יש באושר עד שמגר טרי זול יותר בהכשר הרב מרדכי גרוס [עטרה] לא זוכר מחיר מדוייק רק זוכר שזה יותר זול מקהילותרובין / שארית / לנדא / קהילות:
כל הקפואים - יקר
בשר הקר - יקר
יש חסד - זול
שפע ברכת השם - זול
אושר עד (רק קהילות) - זול
זה סוד?כשרות הרב נויבירט.
מי שמעוניין לשמוע פרטים שיתייג אותי ואפנה אליו בפרטי.
לא הבנתי את השאלה, את מניחה יסוד ואז שואלת, אני לא מכירה הרבה אנשים שקונים קילו מאפים סתם כך ב-45 ש"ח, לעומת זאת אי אפשר להסתדר ללא עופות לארוחות צהרים ולשבתות וחגים.יש לי עכשיו באמת שאלה
למה על מזונות אנשים מוכנים לשלם 45 שח לקילו בלי לחשוב אפילו
אבל שזה מגיע לעופות או למשל אבוקדו שזה מאוד יקר עכשיו
חושבים 20 פעם לפני
סתם שאלה
סורי שקפצתי על האשכול....
אין קצבייהאבל סגרו את הקצביה ביש חסד אין עופות טריים...
אולי את לא מכירהלא הבנתי את השאלה, את מניחה יסוד ואז שואלת, אני לא מכירה הרבה אנשים שקונים קילו מאפים סתם כך ב-45 ש"ח, לעומת זאת אי אפשר להסתדר ללא עופות לארוחות צהרים ולשבתות וחגים.
מה ההשוואה???
0527199068@פרוגמטי אשמח לקבל פרטים ליצירת קשר עם המכירה
צפראי?איפה קונים חזה עוף/ שניצל איכותי טרי נקי במחיר הגיוני?
וזה הקישור להזמנה למכירה הקרובה https://forms.gle/GHGMDW19pRxRRYxZ6ספק נויבירט בית שמש
(הוא עושה משלוחים עד הבית)
0559549321
והמייל שלו 0559549321OF גימייל וכו
חזה אצלו זה 35 כולל משלוח וזה טרי
אני ממליצה מאוד על השרות שלו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: