חו"ד לאתר חדש: המכון לבריאות הרגל

Shia

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
D I G I T A L
אותה תבנית כמו של אתר איסוף התרומות לילדה ההיא... הודיה קראו לה?
אין משהו בעיצוב שמייחד את האתר...

תמונות מגעילות של ציפורניים בדף ראשי... אולי אפשר לשים דוגמאות "קליניות" באיזו גלריה, ובדף הראשי לשם משהו יותר ידידותי...

הסיסמה: "חיסול פטרת ציפרניים זה המקצוע שלנו" רק מזיקה לדימוי של האתר. זה נשמע יותר כמו סלוגן של מדביר חרקים מדימונה מאשר כמו קליניקה מכובדת ומלומדת.

גם הצבעים העזים האדום וכחול כהה.. לא מתאימים לתדמית של קליניקה מקצועית ונעימה.
צריך גוונים ממשפחת הירוק והכחול באינטנסיביות נמוכה, עיצוב שקט ופסטלי שמשרה שלווה ואמון.

רצוי דף עם המלצות. רצוי דף אודות עם תמונה טובה של הרופא כשהוא מחייך בנעימות ותיאור של הרקע והניסיון הרב שלו
צריך קריאה לפעולה כבר בדף הבית להשארת פרטים וקבלת ייעוץ ראשוני חינם

drvvv

משתמש פעיל
D I G I T A L
הנה הערות שלי:
  1. האפור לא מתאים עם הסביבה שלו.
  2. דחוף להוריד את התמונות של הלפני ואחרי (נעם מנלה דיבר על זה) אם אתה חייב את זה, אז רק בדף פנימי אם אזהרה לפני הכניסה!
  3. את ההמלצות לרכז בדף אחד, ככה זה יראה הרבה יותר רציני (אפשר דפים פנימיים במדור המלצות).
  4. אם הולכים על פרסומת בטופ, עדיף כבר לעשות את זה עם פלאש שישדר איכות ורמה מקצועית יותר...
  5. הדף הראשי לא מיועד לכל התנאים והפרטים הקטנים כמו "ניתנת אחריות בכתב להצלחת הטיפול (למעט 300 ש"ח השתתפות עצמית)" אפשר להכניס שורה פירסומית עם נוסח מכירתי כמו - "התחיבות בכתב להצלחה" וכדו'.
  6. חסרה עבודת אפיון יסודית באתר וזה מתבטא בתוצאות, אתם צריכים לשבת ולחשוב על הצרכים בצורה יותר יסודית, ולהכניס תכנים רבים יותר בהתאם...
סליחה על הנוקבות, אבל ההערות האלה חשובות להתפתחותכם המקצועית...

NetoMedia

משתמש רשום
תודה רבה על הערותכם.
בתגובה אחת לכל מה שנכנתב: הצבעים, התמונות, הסלוגן בקיצור ה כ ל - עפ"י דרישת הלקוח...

נכון שיש דברים שזועקים שינוי, אבל כשהלקוח דורש, צריך לתת לו את מה שדורש.

ושוב תודות על התגובות.

Shia

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
D I G I T A L
אפשר וכדאי להסביר ללקוח שהוא טועה ושכדאי לו להשאיר את נושא העיצוב בידי מי שיש לו את הידע המקצועי בתחום.
אם הוא מתעקש אחרי הכל, אני לא הייתי משאיר שם קרדיט שייתן את הרושם שאני עיצבתי את האתר באופן מזעזע כל כך

יריב

משתמש רשום
נטו מדיה, ישר כח על העשיה, לפעמים צריך לדעת לשמוע בלי להקשיב, יפה לך.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה