מזדההללמוד את כל החומר למבחן ואז להחליט להמר על עמוד אחד מתוך 100 ועל העמוד האומלל שלא למדתי יתבוסס כל המבחן
לא רלוונטי ל-2023"מלבד המצרכים להם אתה זקוק, הכול בחנות יהיה בהוזלה."
בדיוק כשמעלים קישור לנושא מעניין חסוםחסום
אכפת לך להעתיק לוורד?
יש לי חברה שכל האחיות שלה למדו לבגרות טקסט אחד מתוך עשרים וכולן קיבלו את הטקסט שאותו הן למדו... (6 אחיות לפחות)ללמוד את כל החומר למבחן ואז להחליט להמר על עמוד אחד מתוך 100 ועל העמוד האומלל שלא למדתי יתבוסס כל המבחן
יש לי חברה שכל האחיות שלה למדו לבגרות טקסט אחד מתוך עשרים וכולן קיבלו את הטקסט שאותו הן למדו... (6 אחיות לפחות)
החלטתי שפעם הבאה אני מהמרת על חומר אני יפרסם את זה ברבים ככה חברות שלי ידעו במה להתמקדמזדהה
כ"כ נכון!"דווקא כשתסגור את הרוכסן של התיק חבר יחזיר לך את העפרון שהוא ביקש"
מעודכן ל2023לא רלוונטי ל-2023
מי הולך היום לסופר כדי לקנות מה שהוא זקוק??
על זה נאמר יותר מזל משכליש לי חברה שכל האחיות שלה למדו לבגרות טקסט אחד מתוך עשרים וכולן קיבלו את הטקסט שאותו הן למדו... (6 אחיות לפחות)
פעם אחת למדנו כמה בנות בזום נושא אחד ממש טוב, כולן ידעו אותו פרפקטהחלטתי שפעם הבאה אני מהמרת על חומר אני יפרסם את זה ברבים ככה חברות שלי ידעו במה להתמקד
ולגבי ה 'אני' הנעלם.... זה ממש חוק מרפי.."דווקא ביום שלא באת לבית הספר יהיה לפחות שיעור חופשי אחד"
זה תמידדד קרה לי
ואז כשלא זה היה הפוך ולמדו את החומר הכי קריטיי
זו לא מרפי זהו טקטיקה פשוטה.פעם אחת למדנו כמה בנות בזום נושא אחד ממש טוב, כולן ידעו אותו פרפקט
ומה הנושא היחיד שלא היה במבחן??? תנחשו...
למבחן הבא החלטנו שאת החומר הכי מעצבן לומדים ביחד, וככה לא יהיה אותו....
???ולגבי ה 'אני' הנעלם.... זה ממש חוק מרפי..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: