כי זה אבסורד, מעמד הביניים חי כאן במדינה קומוניסטית לכל דבר.לא נמאס לך להתבכיין?
אני לא מכירה הרבה זוגות כאלו, אולי אם ההורים עשירים מאד (שנקנא?)לעומת אישה שעובדת בחצי משרה ומרויחה 7, יש בבעלותה פנטהאוז ועוד דירה להשקעה שמניבה תשואה... והיא כן תיהיה זכאית להנחה במעון+ הנחה בארנונה,
את הפנסיה השתלמות ורכב-לא חישבתכי זה אבסורד, מעמד הביניים חי כאן במדינה קומוניסטית לכל דבר.
נראה אותך במקום כמו שאני תארתי...
בין לבין יש טווח נרחב של כאלו שלא מגיעה להם הנחה והם מקבלים אותהאני לא מכירה הרבה זוגות כאלו, אולי אם ההורים עשירים מאד (שנקנא?)
יש גם אלפי בעלי דירות מבוגרים יותר,רוב בעלי הדירות הצעירים הם גם בעלי חוב עצום לבנקים.
די קל לקמבן את זה, מידיעה. ועד 5000+ יש פטורתשואה מהשכרת דירות מתווספת להכנסות לעניין הנחה בארנונה וזכאות לסבסוד מעון.
הלוואי...את חוסר הצדק שאת מציינת אפשר אולי לפתור ע"י הכרה של עלויות שכירות לאנשים שאין בבעלותם דירת מגורים, לחישוב המס שלהם.
נשמה אין לי מספיק כסף כדי להחזיק רכב!!!את הפנסיה השתלמות ורכב-לא חישבת
את רוצה להתחלף איתם?
לא מקבלת אחזקת רכב מהעבודה?אין לי מספיק כסף כדי להחזיק רכב!!!
לא,לא מקבלת אחזקת רכב מהעבודה?
בין לבין יש טווח נרחב של כאלו שלא מגיעה להם הנחה והם מקבלים אותה
החוק לא "אשם" שיש שקרנים ורמאים. בשביל שקרנים יש משטרה
יש גם אלפי בעלי דירות מבוגרים יותר, אם את מתכוונת לחתך של אנשים שקיבלו מהורים דירה לפני 20 שנה, טרום עלית המחירים, ואז משכנו וקנו דירה נוספת - מה את רוצה מהם - הם גנבו ממך? בסך הכל נצלו הזדמנות טובה בשוק. והם גם צריכים לתת דירות לילדים שלהם, מה שאת לא צריכה.
יש אלפי נשים שלא מגיע להן מעון כי הן עובדות בחצי משרה והן מקבלות הנחה, וקדימות על פני אלו שחייבות אותה. הסירי דאגה מליבך. בשכר של 30K בחודש, וגם של 17 בנטו את לא זכאית לשום הנחה. אולי הן גנבו, אבל לא ממך
די קל לקמבן את זה, מידיעה. ועד 5000+ יש פטור יש פטור ממס הכנסה, אבל זה בהחלט מצטרף להכנסות בשביל הנחה בארנונה.
הלוואי...
עם נטו של 17 רק שלך, לא כולל בעלך, אין לך מספיק להחזיק רכב?לא מקבלת אחזקת רכב מהעבודה?
פנסיה והשתלמות-זה המשכורת של אנשים
לא היה לי כח לכתוב את כל זה..אם יש דרגה אז מצוין,
למה נראה לך לא לעינין להתלונן?
למה זה הגיוני שאשה שמרויחה 30, עובדת מצאת החמה עד אחרי השקיעה, ואין בבעלותה דירה, תשלם מס של יותר מ10K לחודש (כולל ב"יל ומס בריאות)
הנטו שלה יצא 17
וגם תשלם מחיר מלא על מעון וארנונה(הטבה בשווי של 2500 לחודש למשפחה חרדית).
לעומת אישה שעובדת בחצי משרה ומרויחה 7, יש בבעלותה פנטהאוז ועוד דירה להשקעה שמניבה תשואה... והיא כן תיהיה זכאית להנחה במעון+ הנחה בארנונה,
לא רק זה, תיהיה לה גם קדימות במעון ...
זאת דעתך, לא כולן יקבלו רק אלו שמשלמים מס גבוה.
לא ממש, ואכן רק מי שעובדת במשרה מלאה תקבל את הזיכוי הנל, אז נשים חרדיות שהבעל שלהן אברך יקבלו חצי מהזיכוי
אשה שיש לה דרגה אמיתית תמשיך לשלם כמו היום. היא כבר מקבלת סבסוד.
אני מדברת על הפער ההזוי שרק אלו שמכניסים יותר משלמים יותר,@geekית מחשבים אפשר להמשיך ולהתפלמס בלי סוף אם המצב תקין או לא.
לדעתי ברור שאפשר לשפר את התנאים ולדייק את הזכאויות.
ועדיין, כל עוד אנחנו חיים במדינה סוציאליסטית, אלו שמרוויחים יותר - ישלמו יותר (וימשיכו להתלונן).
זה הקטע שמעמד הביניים מרוויח טוב אבל לא יכול להחזיק את עצמו...יש בזה גם הגיון מסוים כי אם הפערים בין המעמדות יגדלו, המעמדות הנמוכים יתקשו הרבה יותר להחזיק את עצמם.
ב"ה אלו הנתונים שלי(דרך אגב נראה לי שהלכת קצת רחוק עם 10000 מיסים במקרה שיש ילד, אם אלו הנתונים קבלי את התנצלותי).
ואין לי כוונה שאלו שמקבלים הנחה היום לא יקבלו,(דרך אגב נוסף אפשר לקבל החזר מס על תרומות)
גילוי נאות: אני משלמת מס הכנסה.
אם זה פוגע תגידי לי ואני אמחק:זה הקטע שמעמד הביניים מרוויח טוב אבל לא יכול להחזיק את עצמו...
17 נטו, בעל אברך שמקבל 1000+ דתות,עם נטו של 17 רק שלך, לא כולל בעלך, אין לך מספיק להחזיק רכב?
אנחנו החזקנו רכב עם הרבה פחות הכנסות
(אמנם טרנטה דה לוקס)
זה פשוט עניין של תעדוף. לא נושא להתבכיין
מי הטיפש שעוד מסתכל היום על ברוטו,אנשים חושבים שאת רואה בסוף חודש 30K,
אם זה פוגע תגידי לי ואני אמחק:
את קוראת לעצמך מעמד הביניים?
את חושבת שזוג עם ילד שמרוויח בנטו 17000 לא יכול להחזיק את עצמו?
מחזיק את עצמו כן, לא הרבה יותר17 נטו, בעל אברך שמקבל 1000+ דתות,
תורידי חומש
9K משכנתא על דירת 4 חדרים סטנדרטית בבני ברק
3500 מסגרות על 2 ילדים מתחת לגיל 3
500 ארנונה
אשה שעובדת 9 שעות וצריכה עזרה לפעמים
עדיין לא הגיוני לך?
מה שלא הגיוני לי פה זה הגובה של המשכנתא.17 נטו, בעל אברך שמקבל 1000+ דתות,
תורידי חומש
3500 מסגרות על 2 ילדים מתחת לגיל 3
500 ארנונה
אשה שעובדת 9 שעות וצריכה עזרה לפעמים
עדיין לא הגיוני לך?
לכמה שנים??9K משכנתא על דירת 4 חדרים סטנדרטית בבני ברק
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: