דרוש מידע חוצפה נוראה! שערורייה חסרת תקדים!

מצב
הנושא נעול.

diklonet

משתמש מקצוען
שימו את ליבכם בפעם הבאה שברצונכם להעיר- אולי בגלל הערתכם יצטרכו עכשיו כל יושבי האוטובוס הזה להמתין/ לרדת מהאוטובוס וכו',
אולי כדאי לא להעיר/ להבליג- לא בגלל שהערתכם אינה צודקת- אלא כדי לא לגרום לכל ציבור הנוסעים לבזבוז זמן יקר וחשוב!
זה כבר קורה
והנהגים מנצלים את זה ומתעללים בנשים שעולות עם תינוקות
כי לקח להם קצת יותר מ10 שניות להכניס את העגלה לתא מטען
והם נאלצו לחכות
וכל הנוסעים יושבים ושותקים

משתמש משודרג

משתמש סופר מקצוען
זה כבר קורה
והנהגים מנצלים את זה ומתעללים בנשים שעולות עם תינוקות
כי לקח להם קצת יותר מ10 שניות להכניס את העגלה לתא מטען
והם נאלצו לחכות
וכל הנוסעים יושבים ושותקים
אם צריך להעיר- אז מעירים- אבל תשקלו טוב טוב אם חובה להעיר- או שאפשר להמנע.
אם בכ"ז החלטתם להעיר- עשו זאת בצורה מכובדת...

H. Clin

משתמש מקצוען
אז למה כשזה קורה יום יום באוטובוסים. הנהגים (בעיקר מבני דודנו) נעשים רגישים נורא. מישהו זורק להם איזה מילה, פופ! מכבים מנוע, צועקים כולם לרדת, וחלאס', נגמרה הנסיעה! ותשאלו אותי, כנראה שהם גם מקבלים תשלום רגיל, כי הרי לא עלינו מישהו אמר להם מילה!!
באמת קורה הדבר הזה? אני נוסעת הרבה באוטובוסים ולא ראיתי או שמעתי על מקרה כזה.

כל שם שתרצה

מהמשתמשים המובילים!
בקצב הנסיעה המטורף של הנהגים בני דודינו, אני לא בטוח אם לא כדאי לגרום להם לעצור מדין 'ונשמרתם'.
לפעמים נדמה שהנהג לא ממש רואה טוב, 'כיכר לפניך' 'תחנה לפניך' או שאר הודעות מוזרות של ה'כובשים'.
תמיד חשבתי שהוא ממהר לאנשהו (פתיחת הצום, או חגיגות החג הקרב).
עכשיו אני מבין שאולי בגלל הרגישות הוא קצת דומע, וזה קצת מסתיר לו את הדרך.

בכלל, בזמן הזה צריך להודות לנהג שלמרות שהוא 'רוטן' הוא לא 'תופס חיזוק' להיות שאהיד..
מוריד את הנוסעים? יצאנו בזול!
לפחות כולם נשארו בחיים..
ובלי בחילות והקאות..

יהלום-יצירות מלוטשות

כתיבה מלטשת יצירות
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
הייתי עד למקרה לא נעים בעליל.

יהודי מבוגר, שעת לילה. נהג.
היה הכי לא בסדר שאפשר. באמת.
קילל, עצר, צעק, כמעט התנגש.
60 נוסעים 'עליו'. צרחות, והוא חזרה והכל.

אבל החיוך שהיה לרוב הנוסעים כאשר צרחו עליו...

פ.נ

משתמש סופר מקצוען
קופצת על האשכול
כולם יעידו שמאז שסופרבוס ניכנסה לירושלים המצב הישתפר הרבה יותר (אגד היו מזעזעים מכל הבחינות)
הן מבחינת התיגבור ,הן מבחינת שהנהגים סבלניים
רק דבר אחד שהנהגים חורקים ובולמים יותר מדי ולאחרונה יש מלא נפילות באוטובסים עד ככדי כך שמצריכות פינוי לבתי חולים ואז תהליך ההחלמה והשיקום ממש ארוך..
זה ניהיה מצב מסוכן לכל האנשים המבוגרים !!!!!!

די

משתמש סופר מקצוען
אז למה כשזה קורה יום יום באוטובוסים. הנהגים (בעיקר מבני דודנו) נעשים רגישים נורא. מישהו זורק להם איזה מילה, פופ! מכבים מנוע, צועקים כולם לרדת, וחלאס', נגמרה הנסיעה! ותשאלו אותי, כנראה שהם גם מקבלים תשלום רגיל, כי הרי לא עלינו מישהו אמר להם מילה!!
נסעתי באוטובוס, ילדים מופרעים שיגעו לנהג ולנוסעים את המח, תוך זמן קצר הנהג עצר את הנסיעה עד שהילדים יירגעו. אם אף אחד לא מחנך את הילדים האלו, אולי לפחות נהגי האוטובוס הערביים יחנכו אותם.

במקום לחנך את הנהגים עדיף שה"צועקים" יחנכו את עצמם ויתנהגו בכבוד לנהגים (כן גם לנהג ערבי מגיע כבוד. כמו שכתוב הוי מקדים בשלום כל אדם ואפילו גוי).

למעשייה

משתמש פעיל
רק דבר אחד שהנהגים חורקים ובולמים יותר מדי ולאחרונה יש מלא נפילות באוטובסים עד ככדי כך שמצריכות פינוי לבתי חולים ואז תהליך ההחלמה והשיקום ממש ארוך..
שימו לב, הבנתי שמדובר בעיקר באוטובוסים חשמליים מסוג מסוים.
כנראה שהבלמים שם יותר חזקים.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה